DATA DEFINITIVA PER A LA
TROBADA-SOPAR D’ESTIU 2013
AL RESTAURANT “EL REBOST DE LA PLANA”
de la Plaça Trilla (Gràcia-Barcelona)
de la Plaça Trilla (Gràcia-Barcelona)
Un any més us convoquem a la Trobada-Sopar per a –especialment aquells/es que no ens veiem tant sovint- poder petar la xerrada a la fresca d’una nit d’estiu.
Aprofitarem la trobada per a celebrar
el retorn dels membres de l’ Expedició “4 More Than 65”, de Mataró fins Almeria
i tornar, en un veler http://4morethan65.blogspot.com.es
Ell lloc que s’ha triat enguany és:
Restaurant.- “EL REBOST DE LA PLANA”, Plaça Trilla nº 3 (Gràcia) de Barcelona, telèfon 932 379 046.
Parada de Metro “Fontana” de la línea L3. http://www.rebostdelaplana.es
Situat en una de les petites places del barri de Gràcia, aquest acollidor restaurant amb un pati interior, pensem que pot ser un bon marc per acollir-nos en la nostra trobada d'estiu.
Tenen un tipus de cuina amb plats clàssics i propostes innovadores. Nosaltres hem escollit un dels seus menús per a grups: amb un assortit de primers plats per a compartir i un segón, a triar-ne un, de peix o carn. Creiem que la relació qualitat-preu és prou correcte.
Situat en una de les petites places del barri de Gràcia, aquest acollidor restaurant amb un pati interior, pensem que pot ser un bon marc per acollir-nos en la nostra trobada d'estiu.
Tenen un tipus de cuina amb plats clàssics i propostes innovadores. Nosaltres hem escollit un dels seus menús per a grups: amb un assortit de primers plats per a compartir i un segón, a triar-ne un, de peix o carn. Creiem que la relació qualitat-preu és prou correcte.
Dia i hora de la trobada.- DIJOUS 11 de JULIOL a les 21 hores.
Menú.-
Primers per compartir:
Amanida de salmó fumat
Variat de verdures a la brasa amb salsa romesco
Camembert fregit amb salsa de mores
Xocos fregits
Variat de verdures a la brasa amb salsa romesco
Camembert fregit amb salsa de mores
Xocos fregits
Segons (a triar-ne un)
Bacallà a la llauna
Suquet de lluç
Confit cuixa d'ànec
Solomillo a l'Oporto.
Suquet de lluç
Confit cuixa d'ànec
Solomillo a l'Oporto.
Postres
Begudes
Vi Rioja/Penedès blanc/negre
Aigua mineral
Cava "Freixenet" Brut Nature
Cafè/Tallat/ "Carajillo"/ Infusions
Aigua mineral
Cava "Freixenet" Brut Nature
Cafè/Tallat/ "Carajillo"/ Infusions
Preu per persona .- 32 euros (IVA inclòs).
Confirmació assistència i elecció segon plat (sisplau).- Preguem a tots i a
totes que aneu confirmant l’assistència i la tria que heu fet del segon plat abans del dimarts 9 de juliol, a en Josep Mª (jmserena@hotmail.com) o a la Montserrat (montsebl@hotmail.es) per a poder confirmar,
al restaurant, el nombre total de comensals i els plats escollits.
Com que hi ha un canvi de data i de menú, sisplau, torneu a reconfirmar la vostra assistència al sopar i la tria del segón plat. Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.
Com que hi ha un canvi de data i de menú, sisplau, torneu a reconfirmar la vostra assistència al sopar i la tria del segón plat. Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.
Confiem amb la presència i
companyia de tots/es vosaltres. Fins aleshores, doncs.
Una abraçada.