Cronica de una trobada al Castell Pérez Cabrol de Begur
De bon matí i sense esmorzar, varem sortir de diferents llocs del País per assistir a la trobada gastronòmica que els amics Llorenç i Isabel ens tenia preparada al seu castell-mireador de Sa Tuna (Begur).
Uns varen sortir de Sant Feliu de Pallerols i després de fer "drecera" per Lloret, van arribar a Begur; uns altres des de Cabrera de Mar i la resta des de Llançà.
La taula ja ben parada, i mentre els assistents anàvem picant un "vermutillo", en Llorenç preparava una bona amanida per començar.
El plat fort va ser una típica cassoleta de sèpia amb mandonguilles que va ser rebuda amb un fort aplaudment per part dels afamats amics. (De fam, no pas de Fama). Tal com és manat, tot va ser regat amb bons "caldos" i caves.
L'àpat es rematà amb uns postres que ja comencen a ser clàssics: Pudding i Browning de xocolata.
Després del bon dinar vàrem sortir a la terrassa per gaudir de les fantàstiques vistes tot prenent tranquil·lament el cafè i "les gotes".
LA TROBADA AL "CHÂTEAU" VA SER DE "CHAPEAU"
Text: Josep Arisa Fotos: Joan Simarro
A cadascú el que és seu... el text i les fotos son d'en Joan Simarro.
ResponEliminaUna abraçada.