dissabte, 7 de novembre del 2009

Convocatòria del XINO-XANO RAID

INFORMACIÓ sobre la sortida XINO-XANO (històrica, doncs és la primera del que segur serà un llarg cicle de sortides....) del proper DIJOUS 12 de Novembre.

Punt de Trobada: A les 9 h al vestíbul, davant de les taquilles de venda de bitllets, de l'estació Renfe de Plaça Catalunya.

Desplaçament d'anada: Agafarem el tren que surt a les 9h 22' línea C3 direcció Vic i que arriba a La Garriga a les 10h 02'. El preu del bitllet és de 2,80 euros. Els qui tinguin "TARJETA DORADA"(la fan a partir dels 60 anys) de Renfe tenen un 40 % de descompte. Si som una colla de 10 o més, podem sol·licitar el descompte de grup (cal fer el viatge amb el mateix punt de sortida i d'arribada) amb un descompte del 30%.

DE LA GARRIGA A FIGARÓ per SANT CRISTÒFOL DE MONTEUGUES. TIPUS D'ITINERARI.-Travessia per les estribacions del Montseny que s'aboquen al Vallès amb una bona vista sobre aquesta plana i els relleus i vall del Congost.El punt més alt (658 m) és l'ermita romànica de Sant Cristòfol de Monteugues. CARACTERíSTIQUES.-Durada.- 2h 30' (10 km.)Desnivell: +400 m, -350 mDificultat: Mitjana-baixa. Camí fàcil, gairebé sempre per pista.

El que si és important de cara al dinar és saber -a més tardar el dilluns dia 9, abans del mig dia- els qui serem ja que, sobre les 14 h, cal trucar a "Ca la Consol".
Ca la Consol és la fonda a on dinarem, car ja no estem per fer-nos el “jalar” a la muntanya.

NOTICIA DE DARRERA HORA!!!

El dia 5 al matí en Pep va poder parlar amb els de "Ca la Consol" (els dimarts és l’únic dia de la setmana que tanquen).

"Ja he reservat la taula per a 8-10 persones, a falta de confirmar el nombre exacte dilluns que ve." Ens va dir.

El preu del menú, amb beguda i postra inclòs, és de 12 euros.

Així doncs, el PRESSUPOST DE LA SORTIDA és:

- Viatges .........(2x2,80 euros, en el pitjor dels casos, sense cap tipus de descompte).......5, 60 euros
- Dinar (menú + beguda + postra) a "Ca la Consol" de El Figaró....................................... 12,00 euros
------------------
Total..... 17,60 euros

Ni els de l'INSERSO ho fan tan barat !!!!!

Recordeu confirmar els qui veniu, abans de dilluns al mig dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada