dilluns, 23 de febrer del 2009

Trobada a Castellar de'n Hug


CASTELLAR DE'N HUG





6, 7 i 8 de febrer 2009


Ara que fa vint anys, que deiem que feia vint anys, que teníem vint anys... Hem fet una trobada en un lloc emblemàtic de la nostra geografia per celebrar que la nostra amistat és ben viva.

Traient profit del fet que molts de nosaltres ja estem jubilats, un grup constituït per cinc membres del veterà Clan Os Gris es va auto proclamar "Comissió de la Memòria del Clan" i després de moltes reunions preparatòries amb pastes i cafè va organitzar la Trobada a Castellar de'n Hug.

Cal dir que en aquests quaranta anys d'impasse des dels últims casaments del Clan, havíem fet alguns aplecs, sopars i raids, més o menys multitudinaris, per no citar les estades dels més afortunats al Mas, però aquesta vegada va estar diferent.

L'objectiu de la trobada era rememorar uns temps que van ser molt feliços, bàsicament perquè érem joves. La "tornada" d'aquesta cançó havia de ser nostàlgica, per això disposàvem de fotos, d'un lloc en el que havíem fet un campament d'estiu, de musiques de l'epoca i fins i tot de "Coca Coles" de vidre i un "Tocata-maleta" autèntic.

Però, malgrat que mancaven alguns que ens van deixar pel camí de la vida, la pretesa nostàlgia no ens va fer plorar.

Varem ser feliços un altre cop al veure que "el temps que ho esborra tot", no ha esborrat la nostra amistat. També pot ser perquè, a diferencia d'altres vegades, aquest cop a ningú de nosaltres li calía demostrar, ni demostrar-se res. Érem nosaltres, com abans.




Varem omplenar l'Hostal i fins i tot ens "atrevirem" a fer una "travessa" a les fonts del Llobregat.


Aquí veieu un nodrit grup de "chirucaires" baixant cap a les fonts.
La pujada va ser més feixuga.


FOTO ELENA









D'esquerra a dreta:

Carles Perez, Jose Luis Lirola, Joan Miquel Cortés, Pep Arisa, Joan Simarro, Vicens Domenech, Josep Ma. Serena, Juan Antonio Jaurrieta

FOTO ELENA














Animada sobretaula amb revisió de fotos inclosa.


FOTO ELENA

















En Carles fent d'Alca pone... els discs.



FOTO J.M.
















Aquí podem veure en Llorenç Cabrol, l'Eduardo Jaurrieta, en Joan Blanc que no haviem pogut veure en altres imatges, a més de les "noies guies" que ens acompanyen (ens soporten diuen elles) i que no hem relacionat perquè no perteneixien formalment al Clan.


FOTO J.M.




En "Juanmi" barallant-se amb els Gigabites en desigual batalla. (Ells eren més)
FOTO SIMARRO