divendres, 8 de juny del 2012

MÚSICA I CANTANTS (8)




200 MOMENTS CLAU DE LA MÚSICA MODERNA EN CATALÀ


No és la primera ocasió que parlem al Bloc de la revista ENDERROCK, un referent sobre la música i els cantants especialment en català. Ahir es començà a vendre als quioscs i llibreries el número 200 d’aquesta publicació. Els el prendran de les mans…

Per això, publiquem aquesta nota d’urgència. Tots aquells de vosaltres –gairebé tots i totes- que heu viscut la música i els cantants en català, des del anys 60 del passat segle fins ara, segur que aquest exemplar us interessarà.

Aquest número especial de la revista publica els 200 moments clau de la música moderna en català, des del primer recital d’ Els Setze Jutges -el 19 de desembre de 1961-  fins la nova generació de bandautors que ha sorgit a partir del primer any del segle actual.

Molt ben il·lustrat amb 200 imatges referents que van des de la Nova Cançó fins al Nou Pop català; un article, –de 25 pàgines- molt documentat, sobre els 15 millors concerts de la història de la música moderna catalana i un DVD-documental amb el concert que en Lluís Llach va fer, el 6 de juliol de 1985, al Camp del Barça creiem que és un exemplar que cal aconseguir, llegir, mirar i guardar.

No trigueu a fer-ho o us en quedareu sense !!


Revista ENDERROCK
Juny de 2012.
Revista +Monogràfic de Festivals d’aquest estiu + DVD Lluís Llach: 7,95 euros.