dissabte, 7 de novembre del 2009

Convocatòria del XINO-XANO RAID

INFORMACIÓ sobre la sortida XINO-XANO (històrica, doncs és la primera del que segur serà un llarg cicle de sortides....) del proper DIJOUS 12 de Novembre.

Punt de Trobada: A les 9 h al vestíbul, davant de les taquilles de venda de bitllets, de l'estació Renfe de Plaça Catalunya.

Desplaçament d'anada: Agafarem el tren que surt a les 9h 22' línea C3 direcció Vic i que arriba a La Garriga a les 10h 02'. El preu del bitllet és de 2,80 euros. Els qui tinguin "TARJETA DORADA"(la fan a partir dels 60 anys) de Renfe tenen un 40 % de descompte. Si som una colla de 10 o més, podem sol·licitar el descompte de grup (cal fer el viatge amb el mateix punt de sortida i d'arribada) amb un descompte del 30%.

DE LA GARRIGA A FIGARÓ per SANT CRISTÒFOL DE MONTEUGUES. TIPUS D'ITINERARI.-Travessia per les estribacions del Montseny que s'aboquen al Vallès amb una bona vista sobre aquesta plana i els relleus i vall del Congost.El punt més alt (658 m) és l'ermita romànica de Sant Cristòfol de Monteugues. CARACTERíSTIQUES.-Durada.- 2h 30' (10 km.)Desnivell: +400 m, -350 mDificultat: Mitjana-baixa. Camí fàcil, gairebé sempre per pista.

El que si és important de cara al dinar és saber -a més tardar el dilluns dia 9, abans del mig dia- els qui serem ja que, sobre les 14 h, cal trucar a "Ca la Consol".
Ca la Consol és la fonda a on dinarem, car ja no estem per fer-nos el “jalar” a la muntanya.

NOTICIA DE DARRERA HORA!!!

El dia 5 al matí en Pep va poder parlar amb els de "Ca la Consol" (els dimarts és l’únic dia de la setmana que tanquen).

"Ja he reservat la taula per a 8-10 persones, a falta de confirmar el nombre exacte dilluns que ve." Ens va dir.

El preu del menú, amb beguda i postra inclòs, és de 12 euros.

Així doncs, el PRESSUPOST DE LA SORTIDA és:

- Viatges .........(2x2,80 euros, en el pitjor dels casos, sense cap tipus de descompte).......5, 60 euros
- Dinar (menú + beguda + postra) a "Ca la Consol" de El Figaró....................................... 12,00 euros
------------------
Total..... 17,60 euros

Ni els de l'INSERSO ho fan tan barat !!!!!

Recordeu confirmar els qui veniu, abans de dilluns al mig dia.

divendres, 6 de novembre del 2009

Marató sobre patins en línia



Tal com vaig dir la setmana passada, a la sortida de tardor varem aplegar-nos només deu, però de la resta dels membres del Clan van haver-hi que es van excusar. D’aquests alguns amb nota “cum laude”. És el cas del bon amic Miguel Angel Palomo.En Miguel Angel el mateix cap de setmana que nosaltres ens passejàvem per el Priorat, va participar en una Marató sobre patins en línia a Itàlia.

Una Marató autèntica, de les de 42 km i 195 m, que dius, els 42 quilòmetres tenen un passar, però els 195 m finals son mortals! Una carrera de resistència que no perquè es faci sobre rodetes es menys dura. M’estic referint a la 22èna Italian Marathon Memorial Enzo Ferrari, que es corre a peu, en cadira de rodes i des de fa nou anys, en patins en línia i que com ja deveu haver sospitat te lloc a Modena.

Modena no és només famosa pel seu vinagre espès i dolcet, o per la seva universitat (una de les més antigues del mon) sinó més encara per ser la seu dels automòbils més mítics del mon mundial: Els Ferrari i els Maserati.

I per documentar la seva participació juntament amb catorze companys més de la Associació de Patinadors de Barcelona es va fer una foto al davant de la Galleria Ferrari i ens envia un:

Petit reportatge de la carrera.

Delante del Museo FERRARI


Dorsal: 1720 (en la foto de la salida estoy en el centro con camiseta roja y un pañuelo por debajo del casco). No tengo más fotos porque cuando corro no llevo cámara (¡No podría con el peso… con el mío y con el de la cámara.



Clasificado nº 50 (12º de los mayores de 50 años y 1º de la Asociació de Patinadors de Barcelona): Muy discretito como se puede ver. Pero nos lo pasamos “pipa”.








De la Asociació de Patinadors de Barcelona tuvimos dos bajas por caída y efecto “dominó” cuando iban en pelotón. Resultado: 1º Un compañero con rotura de clavícula. 2º Otro con quemadura en el muslo, por roce con el asfalto. Con todo, éste no es un deporte peligroso si llevas todas las protecciones, y mucho menos si se trata de paseo urbano.




Los 4 penúltimos también eran de la APB, pero en un ejemplo de compañerismo, venían animándose entre ellos para acabar, ya que uno inició la carrera con colitis y otro dobló la guía de la rueda de uno de los patines y patinaba “torcido”, los otros dos les animaban charloteando, y en algunos momentos patinando de espaldas.


Es curioso que de las instantáneas oficiales del fotógrafo de la Maratón la única que de momento hace referencia a los patinadores, es la llegada de este grupo de 4 compañeros con los brazos en alto.

No disposem de les fotos oficials a que es refereix en Miguel Angel perquè tenen Copyright i tal com estan les coses últimament amb els drets d’autor, no volem que ens tallin l’accés a la xarxa.

http://www.maratonaditalia.it/tour_motori_en.asp

En Miguel Angel ens encoratja a provar aquest esport i ens envia un video de la edició 2009 de la carrera P2P. (Pamplona to Puente la Reina)






Cada martes por la noche en el Parque del Clot (detrás del Centro Comercial Las Glorias) se dan clases de iniciación. Con 4 clases ya se tienen los conocimientos mínimos necesarios para moverse con patines aunque siempre hay que llevar casco y protecciones por si las caídas.


Gràcies Miguel Angel per fer coses dignes de menció i no apalancar-te com fem els demés.

J.M.