dilluns, 18 de juliol del 2011

LA BARCELONA HARLEY DAYS 2011


DOS MOTEROS DEL CLAN,
A LA BARCELONA HARLEY DAYS 2011
Ahhhhhhhhhhhhh!, Ahhhhhhhhhhhhhhhhh!, Ahhhhhhhhhhh!!! va dir en Carles en acabar la nostra ruta de 20 minuts per Montjuic amb una Harley de 1200 cc. Va valdre la pena la cua que vam fer de 1 hora a ple sol, per a poder gaudir d’ aquesta experiència. Acostumats a la bicicleta d’ en Carles (Honda 250) i al meu patinet (Honda 150), portar per uns moments 1200 cc entre cames és el “no va más”. L’ agosarat d’ en Carles va arribar a posar la 3ª, jo en canvi em vaig quedar amb la 2ª. Ja el coneixeu, ell anava darrera meu i això no ho va poguer soportar i em va avançar amb una punteta de gas... A la baixada, no el vaig poguer avançar perquè tots anàvem en fila india i la veritat, anava una mica “cagat”.














Aquí en teniu la proba dels fets. Per cert, el de les plomes no es ni en Carles ni jo.

Text i fotos: Joan Simarro

UNA NIT D'ESTIU


CRÒNICA DE LA TROBADA-SOPAR D’ESTIU 2011

Un any més, al començar l’estiu, hem efectuat aquesta ja tradicional Trobada-Sopar (enguany ha estat la que fa tres). El lloc, el Restaurant SABORS de Sant Andreu de Llavaneres, impecable: el local, el menjar, el tracte i –penso- que el preu !. Tot molt be.

Cal doncs agrair, en primer lloc, la feina feta per en Josep Surdé, en “Big Josep” com a ell mateix li agrada anomenar-se.

Big Josep

Gros Joe

Big Joe

Great Joe


Gran Josep

Potser el fet de efectuar la Trobada el vespre d’un dia feiner, un dijous, i el fet de estar el local triat fora de Barcelona (ciutat on una gran majoria dels convocats residim) ha estat un factor que ha dificultat l’assistència... amb tot, ens hi hem aplegat una bona colla: 18 comensals. A tots ells i elles (especialment els qui encara treballen..., que vingueren desprès de la jornada laboral, amb l’afegit de que l’endemà també hi tenien de tornar...) el nostre reconeixent i agraïment.

Penso que, tiberi apart, aquestes trobades anuals –una nit d’estiu- son una molt bona oportunitat per a retrobar-nos tots plegats, els qui gràcies a les xino-xano ja ho fem més sovint, les nostres parelles i aquells i aquelles que -per la raó que sigui- només o poden fer de forma més puntual. És un entorn ideal (la disposició de les taules, enguany ho ha facilitat) per a fer-la petar una mica els qui pensem que ja ens coneixem des de fa molts anys i aquells/es (especialment les parelles) “nouvinguts” a la colla. Hi hem descobert molts punts de complicitat i coincidència (viatges, literatura, afeccions,...) i, fins i tot, en les possibles discrepàncies, el debat ha estat sempre molt enriquidor. Tenim doncs, teniu doncs, la Trobada-Sopar d’Estiu de cada any assegurada; al menys mentre hi hagi algú que tingui esma per a convocar-la.

Amb l’arribada de l’estiu aturem (per allò de la calor) les sortides Xino-xano però encetem (se’ns deu obrir la gana...) les trobades gastronòmiques (enguany ja en farem les segones edicions).


Així doncs, molt bones vacances i estiu a tots i, per a alguns, fins ben aviat !






Text: Pep Arisa Fotos: Maribel Borrego




ÚLTIMA NOTICIA

La tradicional Trobada Final de Curs de les Xino-xano, que organitzava en Josep Lluís amb suquet a casa seva, enguany no es podrà celebrar.

En Josep Lluís te el seu germà Manel ingressat al Hospital de Sant Pau en estat crític i pronòstic poc favorable, situació que impedeix qualsevol celebració.