diumenge, 20 de desembre del 2009

Una Encaixada Amb La Ma Del Cor

Tal com ja vaig avençar ahir en el meu comentari a la publicació d’en Pep Arisa, he rebut un material fotogràfic d’una importància excepcional.
El nostre amic Enric Cots (“Quique”) m’ha lliurat la seva col·lecció de fotos, la majoria fetes pel seu pare, i un parell d’àlbums de la col·lecció d’en Pedro Beltrán.
Aquestes últimes recullen sobre tot les activitats del Grup Santíssim Redentor i en particular del Clan Os Gris dels anys 1962 i ’63. Les fotos, que hem rebut en qualitat de dipòsit i amb el compromís Scout de tractar-les acuradament, representen una autèntica troballa perquè pertanyen a una època de la que quasi no disposàvem de documentació gràfica.




Us “pujo” dues mostres per anar fent boca. He identificat alguns de nosaltres, però no a tots. No se si l’escassa ampliació que permet el blog serà prou per que identifiqueu els que falten, però el repte sens dubte serà divertit. La quantitat de fotos rebuda fa inviable enviar-ho tot al nostre disc virtual. És per això que caldrà una reunió del COMECLOG per fer una selecció de les més interessants.


Agraïm des d’aquí al senyor Beltrán per curosa custòdia d’aquestes fotos durant tants d’anys.
Don Pedro, una abraçada i una encaixada amb la ma del cor.
Joan Miquel