dijous, 13 de febrer del 2020

Reunió del COMECLOG


NOTES D'UNA REUNIÓ DE MOLT PROFIT

El lloc de reunió
12 de febrer DE 2020
Aquest dimecres, veient que circulàvem amb retard pel que fa al calendari del Clan d’enguany, ens hem convocat per fer una reunió del COMECLOG.1

No se si la cadena de defeccions del Mobile a causa del pànic virus ha influït, però el cas és que dels nou membres numeraris, només ens hem presentat tres, és a dir una fugida del 30%. Encara sort que no havíem reservat taula a la Bodega Casas, perquè si no, hores d’ara hauríem de fer front a reclamacions de respon-sabilitats.

Pels visitants del blog, En Charly, En Juanmi i En Pep Foto: Antoni
Bé bromes a part, el “nucli dur” del COMECLOG vàrem fer un esmorzar de treball que inicialment tenia aquest ordre del dia:

1.   Confecció del calendari per aquest any.
2.   Propostes per noves sortides XX.
3.   Propostes per sortides XX repetides.
4.   Procediment de recompensa dels conductors a les sortides XX.
5.   Debat sobre suggeriments rebuts de la colla.
6.   Altres assumptes.

El calendari d’enguany, que ja estava embastat des del mes passat, va ser aprovat per unanimitat pels presents (encara que ara que ho penso, potser no teníem quòrum), amb un afegitó d’una matinal pel mes vinent. El rebreu en breu (mira, he fet una cacofonia) com arxiu adjunt en un correu electrònic a la llista de xinoxaners.

Dibuix d'un artista regalat a i enmarcat per la Bodega Casas
nota 2
Pel que fa a noves sortides XX, en Pep venia carregat de propostes i després de viva discussió hem omplert de contingut les dates que havíem marcat en el calendari. Com que el “nucli dur”, En Pep, en Charly i jo mateix, de durs no tenim més que el títol, hem procurat que les sortides d’enguany no superin els 10 quilòmetres de recorregut i que la dificultat sigui mitjana.
No va haver-hi excessos alcohòlics, ho juro.

Donat que les propostes de noves sortides ens han cobert tot el calendari hem ajornat la recuperació de antigues sortides per quan la creativitat vagi de baixa, tot esperant que la nostra memòria no segueixi el mateix camí i faci impossible recordar-les.

Un cop més s’ha debatut el tema de compensar als companys que sortida darrera sortida, aporten els seus vehicles per acostar-nos als llocs dels recorreguts xino-xaners. Però malgrat un seriós estudi presentat no ens vàrem posar d’acord (i això que de l'orujo blanc no en vàrem tastar més que un dit horitzontal) per tant la cosa seguirà com sempre. És a dir, els conductors no volent saber res de cobrar i els conduïts sentint-se malament per no col·laborar en les despeses. Sortosament moltes de les sortides que hem programat podran ser amb transport públic.

La conseqüència de un suggeriment rebut de la colla ha estat el motiu de l’afegitó que us he mencionat més amunt i que per generar expectatives addicionals sabreu al rebre el correu electrònic anunciat.

Mostra del bon ofici de la bodega


El punt sisè del ordre del dia, com era d’esperar no va ser un altre que els entrepans de tonyina escabetxada, pebrot vermell, olives sense pinyol y anxoves que regades amb cervesa autòctona ens va servir a tots tres l’Antoni, el propietari del establiment.

Text: Joan Miquel
Fotos: Pep i Antoni







1.COMECLOG Acrònim de Comissió de la Memòria del Clan del Ós Gris (Altrament coneguts per Consell de Remenadors de Cireres CRC).

2. Del dibuix  Signat per Josemari:
Bodega Casas Providència, 91
No es una Bodega Antigua, pero tiene mucho caràcter. El local fué comprado por la família que dirige el bar, los simpáticos Antoni y Rosa junto a la madre del primero, reciben cariñosamente a todos los clientes.