dilluns, 28 de gener del 2019

El calendari del Clan 2019

CALENDARI DEL CLAN DEL ÓS GRIS
2019

ACTIVITATS PREVISTES PER AQUEST ANY

Com en anys anteriors, hem deixat lliures d'activitats el mes d'agost, però no el de desembre a diferencia del '18. Enguany, hem reservat el dia 12 de desembre per fer una mena de poti poti. L'idea és una xino xano de passeig assequible a tothom, amb esmorzar forquillenc, que serveixi per celebrar el Nadal però que permeti tenir la tarda lliure a fi de acomplir les nostre obligacions compradores d'aquestes festes. El color per senyalar-ho al calendari és el verd, però podría haver estat  vermell o també porpra. Com que és un poti poti si ho hagéssim barrejat ens hagués donat negre i llavors no s'hagués vist res.

En canvi no hem previst cap data per els ja tradicionals esmorzars de forquilla, perquè l'experiència ens diu que és millor convocar-les "a salt de mata" pel whatsapp. Segurament en aquest cas la improvisació li dona un valor afegit.

També com ja és habitual, ens queden pendents  “la Presó” de la serra de Busa al Solsonès o el Salt del Mir i el castell de Besora al Vidranès. Veiem si aquest any hi ha prou "ovo-voluntat" d'organitzar-les.

Un cop més hi ha projectes per fer sortida de primavera o tardor a Bohí, Collsacabra i d'altres indrets. S'ha arribat a la conclusió que les millors dates per fer-ho son la segona setmana de maig i la quarta setmana d'octubre, però donat que ara ja gairebé tothom al clan està jubilat, també podria organitzar-se qualsevol dia, que no coincidís en cap de setmana. (Sol ser més barat perquè hi ha menys ocupació). Remenadors de cireres, ja esteu trigant massa a possar-hi el coll per confegir-ho!!!!

Per últim, hem de recordar-vos que "si tot va com ha d'anar", la sortida número cent caurà el dia 3 d'octubre, i ja estem preparant "una de grossa".

Que el 2019 segui per a tots i totes un any ben ple de salut, activitats i satisfaccions.

Si pot ser.

COMECLOG