dimecres, 6 de maig del 2009

Hem perdut un company.



VICENÇ

Escric encara aclaparat pel traspàs, el passat 30 d’abril, del nostre estimat Vicenç. Ja em podeu dir “que és llei de vida”, ja em podeu dir que en Vicenç ja gaudeix de la vista del Pare, ja em podeu dir que no hem d’estar tristos, ans agraïts pels moments de felicitat que ens va donar en vida, ja em podeu dir tot això, però el buit que en Vicenç ens deixa no serà ocupat per ningú.
Però com que la vida ha de continuar, us faig avinent el text que el mateix dia de la seva mort, jo estava a punt de publicar en aquest blog:

“TORNEM-HI, QUE NO HA ESTAT RES”

“Benvolguts amics. He de demanar perdó, perquè ja feia massa temps que no feia honor al propòsit d’aquest bloc, és a dir, la divulgació de les activitats del veterà Clan Os Gris de Barcelona.
Si és cert que d’activitats pròpiament dites, no s’han produït, de novetats n’hi han hagut.
Per començar, en Vicenç ha estat operat. L’han intervingut d’un tumor cerebral al Hospital del Mar i se’n ha sortit molt be. I així ha volgut que ho sabéssiu. Ens ho va demanar personalment, que féssim saber a tota la colla que l’han operat i que està be. En Vicenç ja és a casa i això si, te per un llarg temps de convalescència. Si algú vol anar a visitar-lo, us recomanem que truqueu primer al mòbil de la Ma. Dolors perquè com és normal en aquests casos, te una agenda mèdica molt ocupada, i si truquéssiu al fix de casa seva pot ser obligaríeu al Vicenç a contestar en un moment inoportú.
De resultes de la intervenció en Vicenç te algunes dificultats d’expressió oral, però d’això també se’n sortirà. Ho dic jo, que com sabeu, tinc una certa experiència.”

Ja ho veieu, aquest és el company que hem perdut! Un company vitalista que lluny d’amagar-se, com fa força gent en aquestes circumstàncies, volia que ho sabéssim tots nosaltres. Un company valent que feia front a l’adversitat amb el mateix esperit de quan s’enfrontava a les parets de les Cingles del Bertí. Un company al que la mort l’ha sorprès fent camí.
Vicenç, bon company, que tinguis bon temps cap al cim!










EN UN ALTRE ORDRE DE COSES

L’altre novetat que us volem comunicar és que els membres del COMECLOG ens varem reunir el passat dilluns 27 a casa d’en Carles. No varem seguir l’opció de reunir-nos en llocs emblemàtics iniciada en la anterior, perquè el nivell sonor que habitualment impera en indrets d’aquesta mena és incompatible amb les meves limitacions de fonació. Lamento ser el culpable, perquè hauria estat maco.
Tornats a la tradició dels cafès i les pastes, ens varem lliurar de ple a l’ordre del dia que no era un altre que debatir les propostes de sortida a la tardor que havíem preparat cada un de nosaltres.
Va triomfar la sortida-trobada per l’Alt Empordà (sector platja) mes que res per variar. També es va acordar que faríem una trobada-sopar abans de l’estiu per presentar a tots la sortida-trobada. És molt possible que no hagueu entès res, jo tampoc.
El resum és: Reserveu des d’aquest moment la data del 26 de juny per sopar amb tota la colla, i les dels 10, 11 i 12 d’octubre per la sortida.
Ja us anirem informant dels detalls, us garantim també que donat els temps que corren, procurarem que ambdós esdeveniments siguin el menys onerosos que sigui possible.