dimarts, 31 de maig del 2011

CANVI DE DATA DEL SOPAR-TROBADA D'ESTIU 2011



PRENEU NOTA !!




Pel fet que el proper mes de juny tenim, amb pocs dies de diferència, un seguit d’activitats (el dia 2, Sortida Xino-Xano pel voltants de Sant Llorenç del Munt i els dies 10, 11 i 12, Sortida de Primavera al Montsec), en la Sortida Xino-Xano del passat 12 de maig, vàrem acordat canviar la data del Sopar-Trobada d’estiu d’enguany (previst inicialment per al 17 de juny) al divendres dia 8 de juliol.

Per tant us preguem, si us plau, prengueu nota del nou dia escollit i el lloc on aquest es farà.

SOPAR-TROBADA D’ESTIU 2011.

Dia: Divendres 8 de juliol 2011-05-29

Lloc: Restaurant SABORS de Sant Andreu de Llavaneres.


Preu: 25 euros . Caldrà triar, prèviament, un dels tres menús opcionals que ens oferiran. Ja enviarem més informació a aquells/es que ens confirmin la seva assistència o hi estiguin interessats.

No cal dir que ens plaurà poder comptar amb el màxim nombre d’assistents (antics membres del Clan i llurs companys/es).



Entenem que per diverses raons (familiars, laborals o personals) molts de vosaltres no podeu participar en les activitats –fonamentalment sortides xino-xano, de primavera o de tardor- que anem efectuant al llarg de l’any; és per això que, al seu dia, vàrem pensar en convocar –un cop l’any- un Sopar-Trobada pensant que una estona, al vespre -un dia a l’any- en el període de bon temps, seria una bona oportunitat per a poder retrobar-nos i fer-la “petar” una mica.



Enguany és el tercer any que convoquem aquesta Trobada-Sopar. La primera va ser, el juny del 2009, al barri de Gràcia de Barcelona; la segona, també el juny del 2010, a la platja de Premià de Mar i, aquesta del 2011, al -relativament proper- poble de Llavaneres.

No hi podeu faltar !!!.

Per tal d’organitzar la logística del sopar i, si és el cas, del transport preguem confirmeu l’assistència –abans del dia 4 de juliol- a en Josep Surdé, en Llorenç, en Carles, en Joan Miquel o en Pep.

diumenge, 29 de maig del 2011

CRIDA A LA 17ena SORTIDA XINO XANO




BALMES, MASIES I MOLINS DEL PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ DEL MUNT



Data.- Dijous 2 de juny de 2011


Tipus d’itinerari.- Caminada, planera i agradable, pel Parc Natural de Sant Llorenç de Munt amb inici i final al poble de Mura. La ruta segueix un tros de l’antic camí de Mura a Montserrat passant per La Creu de la Vila, una popular creu de ferro; la sorprenent construcció del Puig de la Balma, una casa de pagès construïda sota d’una balma. Veurem, també La Vila, un important mas envoltat de propietats agrícoles, i el Molí del Mig, un molí fariner en funcionament encara no fa trenta anys, que allotjava un trull, una premsa de vi i una turbina per a generar electricitat. Actualment es un museu. Acabarem aquesta excursió circular un altre cop a Mura.


Recorregut i dificultat.- El recorregut és de 3, 8 Km amb un desnivell de 70 m. El camí està senyalitzat i sense cap mena de dificultat. El temps estimat del recorregut, sense les aturades, és de 2h 45’.

Dinar.- El dinar el farem, un cop acabada l’excursió, al restaurant “Cal Carter” de Mura (www.calcarter.net ) on serveixen un menú a 12,50 euros.

Equip necessari.- L'esmorzar. La bota de vi estarà assegurada per en Pep. Confiem que en Pepe Lluís o en “Big Josep” portin el cafè ( ja es posaran d’acord) i les "gotes" (tal i com vàrem quedar en la passada sortida) aniran a càrrec d’en Llorenç. Cal portar l'aigua que hom cregui necessitar per a l’esmorzar i la caminada. Roba i calçat adequats al lloc i temps i bastons (qui en vulgui). No oblideu el barret, les ulleres de sol i la crema de protecció solar.

Lloc i hora de trobada.- El desplaçament fins a Mura, el farem amb cotxes que sortiran dels habituals llocs de trobada: parada del bus del nou Hospital de Sant Pau i Travessera de Gràcia/Lepant. De moment s’han ofert els cotxes d’en Pep i d’en Pepe Figueredo (continuarem quedant d’acord per internet). L’hora de trobada és les 8 h 30’. Sobre les 9 h coincidirem, els diferents cotxes, a la benzinera de l’autopista que va a Sabadell poc abans d’arribar a Ripollet per a fer el viatge plegats fins a Mura.

Inscripcions.- Tots aquells/es que ens hi vulgueu acompanyar podeu posar-vos en contacte, fins el dia anterior al de la sortida –dimecres dia 1 de juny-, amb en Carles que és qui coordina l’excursió, especialment per al tema del nombre total de persones que ens entaularem al dinar.


Us hi esperem a tots/es !!!!!!!!