divendres, 27 de març del 2009

Reunió mensual de la comissió.

El passat 23 de març, la Comissió de la Memòria del Clan Os Gris (COMECLOG) es va reunir un altre cop. Aquesta vegada va ser a un local emblemàtic del barri de Gràcia de ranci sabor anarquista, ens estem referint a La Violeta.
Varem fer una lectura critica del recull històric que en Pep Arisa està fent sobre l’historia del nostre Clan i es van afegir les ultimes dades collides de membres que feia temps que no en teníem noticies. Es va comentar la proposta de publicar per entregues La Petita Història del Clan Os Gris, tal com us vaig avençar en la darrera publicació d’aquest bloc.
La moció no va triomfar perquè amb bon criteri, la majoria dels comissionats van creure que no tots els membres del Clan voldran que dades personals i privades del nostre passat estiguin al abast de tothom que navega per la xarxa.
De tota manera, “La Petita” segueix endavant i us serà lliurada per correu electrònic en format pdf, que com sabeu ocupa poc espai informàtic i no permet manipulacions posteriors.

La COMECLOG ja està preparant la propera sortida del Clan, es pretén fer al setembre de enguany i encara dubtem entre varies localitzacions:
Alt Empordà, Terra Alta, Delta de l’Ebre (Montsià, Baix Ebre), Garrotxa.
Varem acordar que els diferent membres que postulen cada un d’aquests llocs elaboraran propostes més detallades per escollir la que sigui més engrescadora.
Els comentaris de recolzament de cada una de les propostes seran molt ben acollides.