dimecres, 3 de juny del 2009

Reunió mensual de la comissió.




Tal com era previst el COMECLOG es va reunir el prop passat 25 de maig a casa de la Tito i en Pepeluí a Cabrera de Mar.
Es va desenvolupar tot seguint l’ordre del dia. Conseqüentment en Jose Luis ens va fer una paella de la que fins i tot el fum era bo. No estava previst en l’ordre però en acabar varem qualificar la paella i va obtenir un 8.3. L’amfitrió no votava perquè ell encara va insistir en que no li havia sortit be.


El segon punt del dia no es va acomplir, dons els plats no els varem rentar entre tots sinó que es va encarregar el rentavaixelles. Cal dir que ho va fer molt diligentment.
Tot seguit s’havia d’entrar a debatre els punts seriosos, però els efluvis arrossistics i una mica etílics del dinar, el van fer molt penós.
El resum de tot plegat és que dels temes del sopar del 26 de juny i la sortida-trobada d’octubre, el més calent encara està a l’aigüera.

Això si, prometem fer bondat i fer-vos ho saber per aquest mitjà i per e-mailing amb prou temps perquè podeu organitzar les vostres agendes.



Atenent a moltes demandes, publiquem a continuació un procediment degudament revisat per aconseguir visitar i descarregar les fotos que s’han anat afegint al disc virtual que tenim a Windows Live.
PROCEDIMENT PER ACCEDIR AL DISC VIRTUAL DEL CLAN OS GRIS

Cal d’entrada visitar la pàgina d’en Joan Miquel clicant a sobre d’aquest vincle:

http://cid-d0f0f8678fc99b09.profile.live.com/

1. Un cop surti la pàgina, a la dreta veureu un botó que diu Inicia la sessió , cliquem i anirem a la pàgina de benvinguda del Windows Live.

2. A l’esquerra de la pàgina veiem un botó que diu Subscripció polsem a sobre i surt el formulari d’inscripció.

3. Si ja disposeu d’un ID de Windows Live podeu entrar directament, tot comptant que en la vostra inscripció heu posat l’adreça electrònica habitual. Si no fos així:

4. Cal emplenar el formulari posant com adreça electrònica la que heu donat per la llista del Clan. Això és important perquè és la que hem registrat per l’autorització.

5. Un cop acabada l’inscripció i enviat el formulari, rebreu al vostre correu-e un missatge de Windows Live confirmant l’alta i ja podeu tornar a la pàgina del JM.
(Cas de que haguéssiu acomiadat la pàgina, haureu d’invocar-la de nou i tornar a iniciar la sessió, però ara no anirem a Subscripció sinó a clicar en el vostre Windows Live.)

6. Ja dins d’aquesta pàgina, veureu a sota de la foto d’en J.M. una línia que diu FOTOS, cliqueu aquí i ja estarem a dintre del disc virtual. Navegueu com amb l’Explorer, punxeu la foto o el document que us interessa i veureu que hi ha una línia que diu BAIXA.

7. Cliqueu Baixa i podreu escollir entre veure, guardar i cancelar. Si escolliu guardar haureu de seleccionar la carpeta a on voleu que es desi el document.

8. En la navegació si voleu tornar enrere veureu que a dalt hi ha una línia que defineix a on som.
(Ex.: Joan Miquel > SkyDrive > Clan Os Gris > Fotos d’en Carles)
Podem anar directament a la carpeta que volem simplement clicant a sobre.

9. Quan desitgeu sortir, no us oblideu de clicar en TANCA LA SESSIÓ.


HO SENTO, M’HA SORTIT UN ROTLLE, UN RODET, UNA BOBINA,
UN ROLLO


J.M.