divendres, 17 de desembre del 2021

PROPOSTA DE CALENDARI PEL 2022

Benvolguda colla, us proposem aquí un projecte de calendari per a què entre tots decidim les dates de les properes sortides. Si ens les deixen fer, és clar. Sería allò tant carrincló i caspós de "Con permiso de la autoridad y si el tiempo no lo impide".

Fora bo que ens ho mirem detingudament i que cadascú digui la seva proposant modificacions, raonades això si, i que les esmenes es facin via comentaris al blog.


Observareu que s'ha respectat la norma no escrita però prou consensuada de fer les sortides xino xano el primer dijous de cada mes, excepte el gener que ho faríem una setmana després de reis.

Com sempre l'agost i el desembre no hi ha sortida xinoxanaire.

També hem senyalat en groc una setmana del maig i un altre del setembre per si algú es prou valent com per organitzar sengles sortides de primavera i tardor, respectivament. Aquestes no necessàriament han de ser de una setmana sencera. És més segurament és millor que no coincideixin amb els cap de setmana per evitar embussos i gaudir de preus més adients. I tampoc cal que siguin dues les sortides en aquest any.

No cal dir que qui gosi organitzar-les rebrà el recolzament total i entusiasta dels membres del COMECLOG. Només cal que hom faci una proposta i ens tindrà a tots al darrera.

Us envio unes instruccions per poder fer comentaris als posts del nostre blog.

Cal anar al final del Post en qüestió i clicar en la línia del comentari.

Un cop clicat sortirà aquesta finestra:

En la finestra que sortirà hi ha una casella que proposarà segurament el teu nom (o potser no) però que hi haurà una fletxeta. És en aquesta fletxa que has de clicar.

Sortirà un desplegable com aquest:

En el desplegable tria el teu nom o vés a Nom/URL o sinó a Anònim, en els dos primers casos et demanarà que t’identifiquis amb el nom o potser l’adreça de correu electrònic i en acabat en tots tres casos demanarà que demostris que no ets una màquina.

La finestra de demostració de ser una persona adopta diverses formes: Pot ser una sèrie de caràcters que cal repetir o de vegades son una sèrie d’imatges que hi ha que relacionar.

Quan el programa queda convençut de que no ets una màquina, llavors permet que cliquis el botó de Publica.

Sigui sota el teu nom, una adreça de correu o com a anònim, el comentari no es publica immediatament.

Primer el rebo jo com a administrador per poder autoritzar o no la seva publicació. Un cop rebut, si veig que no constitueix cap insult ni menyspreu per ningú dono el meu vist i plau per a què surti.

Confio que les instruccions us siguin útils.