dissabte, 20 de febrer del 2010

4ª SORTIDA XINO-XANO



Ruta circula des de Cànoves a Cànoves passant per Sant Salvador de Terrades, el Castanyer Gros d'en Cuc i el pantà de Vallfornès.


Dijous 4 de març del 2010.




Tipus d'itinerari.- Ruta per la feréstega vall de Vallfornès, pel acollidor veinat de Sant Salvador i la seva església neogòtica (des d'on es te una magnífica vista de la vall), continuarem fins a l'objectiu de la sortida que és el Castanyer Gros d'en Cuc (l'arbre amb més perímetre de la Península, 11,7 m), retornarem a Cànoves pel pantà de Vallfornès.


Recorregut.- 12,5 km.


Desnivell.- +434 m, -434 m.


Dificultat.- Mitjana. Gairebé, per no dir tot, el recorregut es fa per pistes.


Equip necessari.- Roba i calçat adequat al temps i lloc (roba còmode però que, també, abrigui, calçat amb sola dura i no lliscant).


Esmorsar.- Entrepà i/o fruita segons es vulgui. En Pep portarà la bota de vi i, segurament, en Pepe Luís el café (calent) i les "gotes".


Dinar.- Tindrem taula encomanada, a les 15 h, a el Restaurant "El Refugi" de Sant Antoni de Vilamajor.


Transport.- En aquesta sortida no anirem amb transport públic, hi anirem amb 2 o 3 (en funció dels que siguem) cotxes particulars. La logística per al repartiment de places i cotxes el farem-aquests dies que falten per a la sortida- per internet/telèfon.


Lloc hi hora de trobada.- El dijous 4-4-2010, a les 8h 30'. A la Parada del Metro de SANT ANDREU, al costat dret de la Meridiana on hi ha la parada d'autobusos interurbans.


Pressupost.- El dinar calculem que ens pot costar 15 euros per cap. Les despeses de transport caldrà "negociar-les" amb els xofers-propietaris dels vehicles.


Data límit d'inscripció.- Els/les que vulgueu i pogueu venir sou pregats d'avisar-nos a qualsevol dels qui normalment hi anem (Carles, Montserrat, Llorenç, Pepe Luís, Joan Miquel, Joan Simarro, Pep,...) com més aviat millor (per tal de lligar el tema cotxes i reservar la taula per dinar) però com a data límit el 24 de febrer a la nit.




Com sempre us animen a venir. Segur que, tot fent salut, hi passeu un agradable i divertit día. Animeu-vos !!!!


dimecres, 17 de febrer del 2010

Mercès Don Pedro

Companys, i tanmateix amics. He de demanar-vos perdó perquè he deixat passar massa temps des de que varem reunir-nos amb en Pedro Beltran fins que ho he pogut publicar. Com a atenuant d’aquesta falta puc aportar que he volgut editar un reportatge videogràfic i que això m’ha pres més temps del que jo pensava.




El passat dimarts 2 de febrer, ja fa dons quinze dies, els remenadors de cireres del nostre Clan amb l’afegit d’en Quique Cots ens varem reunir amb Don Pedro a la cafeteria Európolis, al costat del camp del Europa.
El motiu de la trobada era manifestar-li l’agraïment per la documentació fotogràfica que ens havia lliurat i que ja hem incorporat al fons fotogràfic del Clan. Hem d’admirar el seu bon estat físic, sabem que fa esport, però sobre tot cal remarcar la seva memòria prodigiosa. Al seus vuitanta dos anys se’n recordava de més coses que nosaltres.

La trobada va servir també per assabentar-nos d’intrigues polítiques que ens varen passar desapercebudes llavors perquè no érem caps rellevants dels escoltes.


Mercès un cop més, senyor Beltran, no només per la documentació lliurada, sinó per tota una vida dedicada a l’escoltisme.

Joan Miquel