dimarts, 11 de maig del 2010

El vídeo de la 5ena XXR

Quan la tecnologia assoleix les alçades que ens anem acostumant últimament, quan els processos tècnics que fem servir els coneixem en el seu conjunt, però els desconeixem totalment en les seves fases individuals, llavors la tecnologia esdevé quelcom de màgic.

Sabem, pot ser, que per "pujar" un arxiu d'imatge a una cosa virtual que anomenem "blog" hem de respectar unes determinades característiques de mida, de format i de protocol, però se'ns escapa l'importància de que un quatre en una determinada extensió d'un arxiu tingui o no complements d'acrònims de grafia comprensible però pronunciació impossible.

Sembla ser que "5ena XXR.mp4 MP" no és el mateix que "5ena XXR.mp4 MSIF". I ara em direu, tros d'ase, està clar que no és el mateix!! Molt be eixerits!! No és el mateix, però a mi em sona el mateix que si diguéssim:

Abra Cadabra ClanOsGris "5ena XXR.mp4" Send. Per comptes de:

Abra Cadabra ClanOsGris "5ena XXR.mp4" Send. Perquè no canvia l'ordre de comandament sinó que el que has canviat és un petit detall sense importància aparent que ningú t'havia fet notar, perquè no tenia importància.

Llavors é quan l'estat d'ànim te influència en la tecnologia.

Tot aquest rotllet ha estat per explicar-vos perquè no he pogut pujar el vídeo de la 5ena Xino xano fins avui. I a sobre no ha quedat com altres vegades. Insistiré.

Per cert, ja varem fer la 6ena Edició del cicle de sortides Xino Xano, ho sabíeu?

Pot ser no, perquè sembla que que no hi han més "bloggers" que en Pep, en Joan S. i jo.

Salut.

Joan Miquel