diumenge, 27 de novembre del 2022

2023 Ja ens apropem!

 El Calendari per l'any vinent

Us adjunto en format PDF el calendari per l’any vinent en el que estan senyalats els dijous de Xino Xano. Tal com va advertir en Pep Arisa, s’ha programat el 12 de gener per fugir de les tradicionals festes de Nadal i Reis. Pel que fa al abril hem proposat el segon dijous del mes per no coincidir amb la Setmana de Pasqua, i conseqüentment el maig també és el segon dijous per donar temps entre una XX i l’altre.

Aquest és el calendari que va ser proposat el 19 d'octubre d'enguany amb una nota que suplicava:

"Fora bo que tothom que volgués suggerir canvis m’ho fes saber per tal de convocar una reunió del COMECLOG i poder debatre-ho. També us demano de proposar dates per possibles sortides de primavera o tardor, que un cop lliures de la pandèmia, poguéssim organitzar.·"

No sé si el fet de proposar-ho amb massa antelació va disuadir de fer suggeriments o potser que ningú estava per la labor, però el cas és que el calendari ha quedat intocat. Ara cal que no hi hagi queixes, perquè el temps ha passat.

Tampoc hi han propostes per sortides de primavera o tardor com les abans (fa molt de temps) havíem fet. Com que no figuren en el calendari proposat encara seríem a temps de suggerir quelcom.