dimecres, 26 de gener del 2011

13 ena. SORTIDA XINO - XANO


ANEM A CASTELLNOU DE BAGES ESCENARI DEL DARRER "MAQUI"


Data.- Dijous 10 de febrer.


Tipus d'itinerari.- En aquesta ocasió, tenint en compte que un dels nostres companys està convalescent, el recorregut serà poc pedestre. Un cop a Castellnou visitarem el Museu dels Maquis, la tomba d'en Ramon Vila "Caracremada" a tocar del cementiri i desprès, amb els cotxes, ens arribarem fins al lloc, la Creu de Perelló, on aquest combatent del franquisme va morir en un enfrontament amb la Guardia Civil.

Aquells que vulguin fer una curta caminadeta podran arribar-se, 4 quilòmetres en total, fins a la Torre dels Moros ( en realitat una torre del vell castell de Castellnou).


Equip necessari.- Com de costum, cal portar l'esmorzar (en Pep portarà la bota i en Pepe Luís el café i les "gotes"). Porteu aigua, roba i calçat adequats al lloc i temps.


Dinar.- El dinar, encara no l'hem pogut concertar, el farem -de menú- al mateix Castellnou de Bages o a ve Santpedor. Les tres "B" estan, però, garantides.


Lloc i hora de trobada.- En funció dels qui hi anem, farem la sortida amb dos o tres cotxes. Els punts de trobada seran els habituals: Travessera xamfrà amb Lepant (els del cotxe d'en Pep) i aparcament del nou Hospital de Sant Pau (la resta). L'hora de trobada serà a les 8 h 15'. Desprès ens trobarem, de nou, a la benzinera que hi ha a la dreta de l'autopista de Sabadell, un cop es baixa cap a Ripollet, sobre 3/4 de 9. Des d'aquest punt continuarem la ruta fins a Manresa- Santpedor i Castellnou de Bages.


Inscripcions.- Tots aquells que ens vulgueu acompanyar podeu contactar amb qualsevol dels qui, normalment, anem a les Xino-Xano o directament amb en Llorenç, abans del dia 8. Més que res, per tal d'organitzar la "logística" del transport i la reserva de lloc per al dinar.