dimecres, 27 d’abril del 2011

Convocatòria de la Setzena edició dels Xino Xano Raids



Pel Pla de la Calma, el llarg altiplà on dominen els prats i les landes amb unes boniques panoràmiques. Excursió llarga però fàcil que transcorre per una pista forestal en la seva totalitat.

Data: dijous 12 de maig de 2011

Tipus d’itinerari: Travessa pel Parc Natural del Montseny amb inici a Collformic Km 26,4 (BV-5301) dinar al Collet de Sant Martí i final a l’estació d’Adif del Figaró.

Dificultat: Escassíssima dificultat, amb una pujada molt suau al principi, pràcticament en suau descens per tot el recorregut del Pla de la Calma, pujada opcional al Tagamanent abans o desprès de dinar, i baixada assumible per genolls “tocadets” fins al Figaró. Recorregut estimat en uns 15 quilòmetres de bon portar.

Dinar i logística: Les cerveses les tenim garantides a la Masia El Bellver però no així el dinar, car el menú era de 25 €, sens dubte car. Caldrà per tant portar-se l’esmorzar i el dinar, d’altra banda sembla ser que en Pep ens fornirà del seu bon vi i en “Pepeluí” si pot venir, subministrarà el cafè i les tradicionals gotes.

Equip: L'aigua que hom cregui necessitar per als menjars i la caminada. Roba i calçat adequats al lloc i temps. No oblideu els 2 bastons. En funció del dia, "capelina" o barret i crema de protecció solar (penseu que som a la Primavera i, potser, ho necessitarem tot plegat !).

A més; Farmaciola per si ens atropella un quad. Equip de supervivència per si en “Juanmi” s’oblida el GPS i ens perdem. I el A.R.V.A. per si els allaus. ES BROMA.

Lloc i hora de trobada: Davant de l’Hospital de Sant Pau Metro línia 4 estació Hospital de Sant Pau – Guinardó a dos quarts de nou del matí. El desplaçament d’anada el farem amb miniBus especialment noilejat per nosaltres. El bus no sortirà puntual si no estem tots, per tant es prega la màxima puntualitat. El viatge de tornada serà amb Rodalies.

Pressupost i inscripcions: Entre 16,33 i 21,27 € pel desplaçament, depenent de quants ens apleguem. Es prega encaridament d’enrolar-se massivament a fi de no perjudicar a la colla. Les cerveses no estan pressupostades. La data límit per reservar és el dijous 4 de maig, cal dir-vos que si no ens apleguem 8 “xinoxanaires” pel cap baix, la sortida no es farà. Qui estigui interessat que truqui a en Pep o a en J.M.