diumenge, 28 d’agost del 2022

 



TROBADA XINO-XANERA AL MAS TEIXIDOR DE CABRA DEL CAMP

Retornats, gairebé tots, de vacances (comencen les escoles i els nets ja han de ser a casa...) tots i totes, tenim ganes de retrobar-nos i reprendre les nostres SORTIDES XINO-XANO.

Encara fa, però, molta calor i en Joan i la Margarida ens han fet una molt bona proposta: «Podríem fer una trobada-dinar al nostre mas de Cabra del Camp... i així anirem entrant a la nova temporada de caminades, poc a poc (xino-xano) i amb bon peu...»

Ja us vàrem advertir en un passat post que, possiblement a partir del 15 de setembre, prepararíem una trobada-sortida. Preneu doncs nota de la data concreta i d’algun detall més.

TROBADA XINO-XANERA AL MAS TEIXIDOR DE CABRA DEL CAMP

Data.- Dijous 22 de setembre.

Lloc.- Mas Teixidor (Cabra del Camp)

Hora de trobada.- Podeu anar arribant al Mas a partir de mig matí (de 2/4 d’11) d’aquesta manera podreu anar col·laborant en la logística i preparació del dinar i si fa bon dia (qui ho desitgi) podrà gaudir de la piscina que el amfitrions ens han dit que segurament encara tindran a punt.

Dinar.- El dinar tenim previst d'iniciar-lo sobre les 14h, aproximadament.

Menú.- En principi, s’ha previst fer una brasejada de carn i/o botifarres i amanides. També, per tal d’evitar l’enrenou i el possible risc de fer -tot i que controlades- les brases (al lloc es disposa de la possibilitat de fer la carn dins del local on farem l'àpat) d’encarregar el dinar de la colla a un dels restaurants del poble i anar-lo a recollir al moment de consumir-lo. Quan sapiguem els que serem, ho parlem i decidim.

Inscripcions.- La data límit per a inscriure's a la trobada, penseu que cal tenir prevista la «logística», serà el diumenge dia 18 de setembre.

Una abraçada i seguim en contacte.


EL TEMPS D'EN JOAN MIQUEL

 

El proper dijous 22, al Mas Teixidor que és ubicat a 41º 23’ 17” Latitud Nord i 1º 16’ 56” Longitud Est, ens trobarem que molt probablement el cel serà cobert de núvols baixos en un 76%, però és gairebé segur que no plourà.

Cap a les onze del matí, a l’hora d’arribar a Cabra del Camp l’aire condicionat de la natura estarà ja engegat i ens rebrà amb una temperatura de entre 20º i 22º i amb una brisa Mediterrània de Xaloc que anirà rolant a Migjorn de uns 9 Kmh. Per fer-vos una idea és com si féssim un passeig en bicicleta.

Al igual que en els llocs que hi ha aire condicionat artificial hi haurà qui sentirà fred i qui tindrà calor, tots dos simultàniament, perquè les sensacions de temperatura son molt subjectives. Tots sabeu que a les oficines hi ha autèntiques batalles per fer-se amb comandament de la temperatura, allà no disposarem d’aquest recurs, per tant serà bo que els molt sensibles vagin munits de “rebequetes” o d’altres complements d’abric.

Conclusió: Com que no haurem de caminar no cal carregar amb capelines ni altres estris anti-pluja.

 

NO S’ADMETEN RECLAMACIONS

 

J.M.