dilluns, 26 d’abril del 2010

6ena SORTIDA XINO XANO


PELS CINGLES DE TAVERTET (Les Guilleries)

En aquesta ocasió la sortida serà per les terres d'en Serrallonga "des del Far a Tavertet...", nosaltres però ho farem una mica més curt:

DE TAVERTET AL PUIG DE LA FORÇA

Data: Dijous 6 de maig 2010.

Hora i lloc de trobada: A concretar, en funció dels cotxes i dels que siguem. Però donat que el desplaçament és llarg, caldrà matinar una mica (per evitar la caminada en les hores de més calor).

Recorregut: 6 km.

Desnivell: +/- 100 m. (practicament anem per dalt del cingle).

Dificultad: Baixa, només al final, al accés al Puig, s'ha d'anar amb compte ja que el camí és arran de cingle).

Itinerari: Sortim de Tavertet pel carrer del mig, en direcció SO, pel camí més ample, entre els cingles i el camp d'esports. Continuem pe´r la pista principal i en el punt que la cinglera s'enlaira, a l'esquerra, podem deixar la pista per un corriol i anar a la muralla Ibérica, des d'aquí podem anar resseguint la cinglera o tornar a la pista fins a la masia del Castell. Un cop passada la masia arribarem al mirador del Castell un cop passat el mirador continuarem per la pista fins arribar a un corriol a mà esquerra (indicat amb senyals de la Diputació). Ens endinsarem corriol avall per unes escales de pedra fins arribar a un replà amb balmes a la dreta, marxarem per sota les balmes i per sobre un caminoi planer. El caminoi porta a una escaleta es baixa i arribarem al peu del Puig de la Força, si pugem a dalt gaudirem de grans vistes a totes bandes.

Transport d'aproximació: Cotxes (ja quedarem, en funció de les disponibilitats i del que siguem).

Dinar: Restaurant Can Baumes (Tavertet). http://www.restaurantcanbaumes.com/

Equip: El apropiat al temps (cal pensar en dur l'aigüa que es cregui necessitar i barret i protecció per al sol).

Pressupost: Dinar sobre els 15 euros. Transport a "negociar" amb el propietari del vehicle.

Inscripcions: Convindria dir els qui hi anem (més que rés per la "logística" de transport i el dinar) a en Joan Simarro com més aviat millor però com a máxim abans del dimarts dia 4 de maig).
Animeu-vos a venir, ja sabeu que ens ho passem molt be.