divendres, 2 de juny del 2023

MES DE 200.000 VISITES AL NOSTRE BLOG

 



MÉS DE 200.000 VISUALITZACIONS AL NOSTRE BLOG


Com passen els anys !!.

Va ser el 23F, però -no fotem !!!- del 2009, que per iniciativa i el mecenatge (és ell qui, des de llavors, en va pagant les despeses a Blog-post: És molt poca cosa... diu) d’en Joan Miquel tenim i gaudim d’aquest Blog "Corporatiu".

Avui he vist que ja hi havien 200.006 visualitzacions a la nostra pàgina. Exactament no se com ho compten; és el nombre de visualitzacions o visites -no repetitives- des de diferents estris electrònics: ordinadors, ta-blets o mòbils... ?, o fan un altre tipus de comptatge o registre...?. Jo hi he entrat, a la mateixa pàgina, diverses vegades, des del meu ordinador, i el numero de visualitzacions no canvia... per més cops que hi entri, el 200.006 actual és manté.... Potser algú ens ho podrà aclarir. En qualsevol cas és l'única forma de comptabilitzar les visites que tenim... Sense, possiblement, ser un nombre exacte i infal·lible, ens el creurem... Vés quin remei !!!

En qualsevol cas, després de 14 anys i mig, més de 200.000 visites son moltes visites !!!. I per a un Blog molt «local» i petitó d’una vella colla d’amics i amigues i una mica monotema: «Batalletes», vells records, propostes de trobades, anuncis i ressenyes d’activitats,... penso que tenim prou «clientela» i seguiment.

Segons la «Llista de lectura» del mateix Blog-post, fins ara, hem publicat 881 entrades, articles o posts. I encara, segons les «etiquetes» que hem posat a cada entrada, en podem saber algun detall més:

202 corresponen a «Anuncis» d’excursions o trobades, de les quals 129, convocatòries d'excursió.

120 amb l’etiqueta «Història» i 115 amb la de «Divulgació» deixen ben clara la voluntat, afició i també, potser, l’edat dels qui han fet l’article per anar difonent i explicant episodis o «batalletes» viscudes o relacionades amb el nostre entorn. Molts dels 36 posts etiquetats com a «Fons documental» son, així mateix, vivències i/o documents de moltes de les nostres velles activitats.

93 tenen l’etiqueta d’"Homenatge» i 51 la de «Records». Això es senyal de que som agraïts vers els companys i/o persones amb qui hem tractat i els vells records.

87 etiquetes amb el "Pronòstic del temps" que ens farà, complementen normalment les "Crides" a les sortides. El nostre meteoròleg de capçalera és, així mateix, en Joan Miquel. I normalment l'encerta...  

73 corresponen a «Gastronomia» i, això també pot tenir relació amb un bon tiberi o trobada al voltant d’una taula -esmorzar de forquilla, sopar, paella, calçotada, «clotxa»,... Som una colla amb el morro fi...

72 deixen ben clar que l’activitat que es proposa o ressenya és una «Passejada»... que amb l'expressió «Xino-Xano» que complementa moltes sortides, deixa ben clar que, per a molts i moltes, els anys no han passat en va.

50 articles etiquetats amb «Gresca i cava» també donen fe i confirmen, el que acabem de dir al parlar de l’etiqueta «Gastronomia», afegint que també som amics de celebrar i acompanyar els bons moments o noticies amb un bon brindis.

59 d’»Opinió», 36 de «Militància», els 14 de «Solidaritat» o els 8 de «Resistència» poden correspondre a això, a articles o comentaris sobre alguns del moments i/o «mogudes» per les que, el país i nosaltres hem passat al llarg d’aquests anys. O sobre algun tema de «solidaritat» o «opinable» que s’ha considerat oportú penjar al Blog.

43 son, també, els "Video" que complementen, amb unes imatges de cine, algunes de les nostres activitats. La majoria obra d'en Jaume, el nostre "cameraman" de capçalera.

Felicitem-nos, doncs, per aquesta fita i que sigui -si Déu i la Mare Natura volen- per uns quants anys més !!!. Si hi som, ja us ho explicarem...

Moltes gràcies, també, als nombrosos amics i seguidors que, amb la seva fidelitat, han contribuït a assolir aquesta xifra trant "rodona" de les 200.000 visites.  

Una forta abraçada a tothom !!!