divendres, 11 de desembre del 2020

Un Escolta amb "batxe" de Histrió

ELS NOSTRES ARTISTES SEMPRE ENDAVANT


Un cop més es demostra que la formació de caràcter que vàrem rebre en l'escoltisme, entre d'altres influències de joventut deixen empremta en les nostre vides.

El nostre company Walter ens fa saber que presenta una obra a la Sala Fènix. Recordareu que en Walter ja era molt bo en les nostres nits de "Foc de Camp", el que potser no recordareu tant és que Walter lluïa en la seva màniga un "batxe", que dèiem nosaltres (badge en anglès), és a dir una insígnia que el reconeixia com a histrió. 


Joc d’aparences i contrastos

 Walter Cots

 Programació extra:

 Dilluns 07/14/21 de desembre

 Entrada entre 8 i 16€

 Durada de l’espectacle: Una hora

Sala Fènix / c. de la Riereta, 31/ T. 93 441 3467  www.salafenix.com/

fenix@salafenix.com


Sinopsi

l’ànima d’aquest espectacle neix de la voluntad de contrastar diferents poemes de diferents poetes:

Raúl González Tuñon, Joan Salvat Papaseit, Josep Palau Fabre, Nicanor Parra, Daniel Verdejo, Dolors Miquel, Pepe Rubianes, Enric Cots, Rafael Alberti, i també relats literaris de Nikolai Gogol i Isabel Clara Simó, units per a un mateix fil: les aparences, és a dir, allò que aparentment sembla una cosa però en realitat n’és un altre.

Aquest espectacle es caracteritza per la personalització de cada poema. La acurada i excel·lent interpretació d’en Walter Cots li confereix a cada interpretació un registre particular que realça l’expressivitat de cada vers i de cada paraula. Més que recitar, en aquesta ocasió predomina l’atmosfera escènica que es desprèn de l’esperit de cada poema.

Poetes actuals, alguns ja ens han deixat, diferents estils, diferents sensibilitats: L’ànima de l’espectacle, la voluntat de contrastar diferents poemes, de diferents poetes, així com, amb diversos relats, tots ells units però, per una mateixa línia comuna: les aparences.

L’espectacle defuig de qualsevol tic, de qualsevol recital rapsòdic.  


Fitxa artística

Interpretació i selecció de textos:  Walter Cots

Ajudant de direcció: Gino Oromí

Poemes i relats literaris de:

JOAN SALVAT PAPASEIT

ISABEL CLARA SIMÓ

NICANOR PARRA

RAFAEL ALBERTI

JOSEP PALAU FABRE

PEPE RUBIANES

NIKOLAI GOGOL

ENRIC COTS

DOLORS MIQUEL

DANIEL VERDEJO

ENRIC COTS

DOLORS MIQUEL

DANIEL VERDEJO

RAÚL GONZÁLEZ TUÑÓN

 

Producció Executiva: Noucinematògraf Napoleón

 

* Atents Colla. No frisàveu per retrobar-nos?

Doncs aquí tenim una oportunitat. Cal fer esment de que els productors de la obra garanteixen la rigorosa observació de les normes anti Covid. Per tant la renovació de l'aire en la sala serà seguint l'establert per les autoritats. Abrigueu-vos.