dilluns, 18 de gener del 2010

TROBALLA

Fa unes setmanes en Joan Miquel ens informava sobre la cessió (per a scannejar-les) per al nostre Fons Fotogràfic d’un bon plec de fotografies dels germans Cots i d’un parell dels primers àlbums de fotos escoltistes d’en Pedro Beltran. En aquests moments, feta la tria d’aquelles que vàrem considerar, des del punt de vista de la nostra “memòria històrica”, més interessants estan en fase d’instal·lació en el Fons virtual.
Avui, ha estat en Josep Lluís Lirola el qui ens ha donat una molt bona notícia. Remenat pels amagatalls de casa seva ha trobat el seu ARXIU DELS SCOUTS. Prop d’un centenar de fotografies, documents, records..... tot un tresor !!!!
Els de la COMECLOG estem frisant per a veure-ho. Segur que hi trobarem moltes dades per a completar o ampliar la “Petita història del Clan” i amb les fotografies en farem, també, una selecció per afegir un “Àlbum” d’en Pepe Luí al nostre Fons.
A veure si us animeu a buscar per golfes, soterranis, caixes, capsetes i caixons,.... i ens podeu comunicar una nova troballa per a la nostra “memòria històrica”.
Animeu-vos.