divendres, 5 d’abril del 2019

CALÇOTADA 2019




UNA CALÇOTADA ESPECIAL

Retrobar vells companys i amics i poder passar una bona estona plegats, és una cosa que sempre valorem i agraïm.

Així ho vàrem poder fer aquests dies amb en Jesús Gasulla –“Chus”- que tot i residir i viure (pel que ens ha explicat i veiem, molt bé...) a Almuñecar, a la costa granadina, està passant una temporadeta a Catalunya. Quan ens ho va dir, ràpidament, organitzarem un Esmorzar de Forquilla [1] per a poder-lo abraçar i, ahir mateix, ens acompanyà -al llarg de tot el dia, “empapant-se” de l’esperit, l’obra i els paisatges on visqué Mossèn Cinto Verdaguer...- a la 95ena Sortida Xino-Xano per la comarca d’Osona.

Doncs bé, per a continuar aquest entranyable retrobament, en Joan i la Margarida: “com que encara ens queden forces calçots a l’hort...” ens han convidat, abans de que en “Chus” retorni al seu país d’adopció, a fer una calçotada (la que toca per aquest any...) al seu casal de Cabra del Camp, el Mas Teixidó.

No ho varen tenir de dir dues vegades. Ràpidament n’hem pres nota !!!.

Així doncs reserveu-vos aquesta data i gana per al:

Dissabte dia 13 d’abril 2019.

Al Mas Teixidó de Cabra del Camp.

La data i hora límit per a inscriure’s és el proper dijous dia 11 al migdia.

Així entre dijous per la tarda i divendres podrem, concretar i encomanar els corresponents complements per a l’àpat: carn, botifarres, ingredients per la salsa, pa, vi, etc.



Podeu confirmar la vostra assistència trucant a en Joan, na Margarida, en Pep o contestant (“respondre a tots”) el correu electrònic que com a recordatori i anunci de la trobada us hem enviat.

Doncs ja ho sabeu, dissabte 13 d’abril:

Calçotada al Mas Teixidó per a tots/es però, en especial, per a en “Chus” !!!.

Calçotada 2018

Si podeu, no us ho perdeu !!!.

Gràcies i una forta i fraternal abraçada.






EL TEMPS D'EN JOAN MIQUEL


El proper dissabte 13 a Cabra del Camp ens lluirà el sol.

El mapa de pressió en superfície ens mostra la península completament dominada per la falca de un potentíssim anticicló que està situat a Escandinàvia i que s’uneix al ja tradicional de les Açores. Aquesta mena de pont d’altes pressions impedeix que sengles àrees de baixes pressions a l’Atlàntic Nord i a la Mediterrània Oriental puguin ni tan sols amoïnar-nos.

Amb aquesta situació només podem esperar que gaudir del sol tot el dia, una humitat relativa del 60%, vent en calma i temperatures que començaran pels 12º al matí pujaran als 16º a migdia i baixaran als 14º a la tarda.

Conclusió: Molt agradable al sol i potser una “rebequeta” a l’ombra.

La probabilitat d'aquest pronòstic és del 75%, de moment.


NO S’ADMETEN RECLAMACIONS

J.M.