divendres, 28 de maig del 2010

SOPAR D'ESTIU 2010


Companys i companyes, com ja vàrem fer l'any passat, repetim una nova oportunitat y "excusa" per a retrobar-nos.



Enguany el Sopar d’Estiu el farem, d’acord amb l’estació, vora el mar.

El lloc triat és el restaurant L’ONA (antic “Xiringuito de Premià”) http://www.restaurant-ona.com/ de Premià de Mar on podrem sopar a la fresca i a la carta, una bona tria d’especialitats marineres, amb un fons de música en directe (els divendres “Blues and soul”).

Recordeu que:

La data del Sopar d’Estiu és el DIVENDRES 18 DE JUNY.

L’hora, sobre les 21 hores del vespre.

El cost per persona por sortir, amb begudes incloses, per uns 30 euros.

Els responsables del restaurant ens han limitat el nombre de persones del grup en un màxim de 22 persones. Per això, obrim des d’aquest moment la “llista de comensals” que donarem per tancada en el moment en que arribem als 22 inscrits. Cal doncs, aquells i aquelles que vulgueu i pugueu venir , que confirmeu la vostra assistència trucant a en Josep Lluís Lirola al telèfon 937 590 640 / 639 335 447 o escrivint un correu electrònic a ligabcn@gmail.com .

El company Joan Miquel, a partir de totes les filmacions fetes en la Sortida de Castellar d’en Hug de l’any passat, a muntat una pel·lícula en DVD que podeu aconseguir -tots i totes el qui hi estigueu interessats- demanant-ho prèviament al mateix Joan Miquel jm.cortes@telefonica.net que aprofitarà la trobada del sopar per a lliurar-los.

Confiem amb la vostra resposta i, si és possible, presència.

Una abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada