diumenge, 14 de novembre del 2010

Els caminadors/es ja tenim un Saló propi: El Trek and Walk


ES FA CAMÍ AL CAMINAR...


A La Farga de l’Hospitalet, el proper cap de setmana –del 19 al 21 de novembre- tindrà lloc el primer Saló de Senderisme http://www.trekandwalk.com/ que es celebra a l’Estat espanyol.

Adreçat a caminadors diversos, des dels que només volen fer passejades, als excursionistes o, fins i tot, als que fan treking en terres llunyanes; tothom s'hi pot sentir representat.

Hi podrem trobar rutes i destins per a practicar senderisme, xerrades professionals i tècniques, oci i turisme de muntanya, tallers pràctics de socorrisme i de navegació amb GPS, presentació de llibres, projeccions d’audiovisuals, senderisme solidari, professionals i empreses del sector: guies, llocs d'allotjament, gestors del territori, equip i material, ... en definitiva, aquest Saló, vol ser un punt de trobada per impulsar una pràctica emergent que en molts altres països propers ja està més estesa (a França existeixen més de 140.000 quilòmetres de senders senyalitzats; el País Basc és també un bon exemple a seguir; a Alemanya i Suïssa aquesta pràctica està molt implantada –un 80 % de la població fa caminades, quan el temps ho permet, de forma habitual-).

A casa nostra tenim un territori molt atractiu per a fer caminades ( diversitat de paisatges, antigues rutes ferroviàries en desús, patrimoni cultural i històric, tradició excursionista,...). Caminar és senzill i barat i es pot adaptar a qualsevol edat i circumstància i, sobretot, és molt saludable. Nosaltres els “xino-xananeros” ho sabem per pròpia experiència...

Ja ho sabeu, doncs, ara els caminadors ja tenim el nostre Saló propi: El Trek i Walk.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada