diumenge, 29 de maig del 2011

CRIDA A LA 17ena SORTIDA XINO XANO




BALMES, MASIES I MOLINS DEL PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ DEL MUNT



Data.- Dijous 2 de juny de 2011


Tipus d’itinerari.- Caminada, planera i agradable, pel Parc Natural de Sant Llorenç de Munt amb inici i final al poble de Mura. La ruta segueix un tros de l’antic camí de Mura a Montserrat passant per La Creu de la Vila, una popular creu de ferro; la sorprenent construcció del Puig de la Balma, una casa de pagès construïda sota d’una balma. Veurem, també La Vila, un important mas envoltat de propietats agrícoles, i el Molí del Mig, un molí fariner en funcionament encara no fa trenta anys, que allotjava un trull, una premsa de vi i una turbina per a generar electricitat. Actualment es un museu. Acabarem aquesta excursió circular un altre cop a Mura.


Recorregut i dificultat.- El recorregut és de 3, 8 Km amb un desnivell de 70 m. El camí està senyalitzat i sense cap mena de dificultat. El temps estimat del recorregut, sense les aturades, és de 2h 45’.

Dinar.- El dinar el farem, un cop acabada l’excursió, al restaurant “Cal Carter” de Mura (www.calcarter.net ) on serveixen un menú a 12,50 euros.

Equip necessari.- L'esmorzar. La bota de vi estarà assegurada per en Pep. Confiem que en Pepe Lluís o en “Big Josep” portin el cafè ( ja es posaran d’acord) i les "gotes" (tal i com vàrem quedar en la passada sortida) aniran a càrrec d’en Llorenç. Cal portar l'aigua que hom cregui necessitar per a l’esmorzar i la caminada. Roba i calçat adequats al lloc i temps i bastons (qui en vulgui). No oblideu el barret, les ulleres de sol i la crema de protecció solar.

Lloc i hora de trobada.- El desplaçament fins a Mura, el farem amb cotxes que sortiran dels habituals llocs de trobada: parada del bus del nou Hospital de Sant Pau i Travessera de Gràcia/Lepant. De moment s’han ofert els cotxes d’en Pep i d’en Pepe Figueredo (continuarem quedant d’acord per internet). L’hora de trobada és les 8 h 30’. Sobre les 9 h coincidirem, els diferents cotxes, a la benzinera de l’autopista que va a Sabadell poc abans d’arribar a Ripollet per a fer el viatge plegats fins a Mura.

Inscripcions.- Tots aquells/es que ens hi vulgueu acompanyar podeu posar-vos en contacte, fins el dia anterior al de la sortida –dimecres dia 1 de juny-, amb en Carles que és qui coordina l’excursió, especialment per al tema del nombre total de persones que ens entaularem al dinar.


Us hi esperem a tots/es !!!!!!!!

1 comentari:

  1. Perdoneu,

    Hon diu 18ena Sortida, llegiu 17ena Sortida.

    Disculpeu el despiste !!!

    ResponElimina