diumenge, 15 de maig del 2011

DARRERA CRIDA A LA SORTIDA DE PRIMAVERA


SORTIDA DE PRIMAVERA 2011 AL MONTSEC

Benvolguts companys i companyes,

S’acosten les dates de la SORTIDA DE PRIMAVERA d’enguany, recordeu que la fem el divendres 10, el dissabte 11 i el diumenge 12 de juny. Quan ja teníem emparaulat l’hotel ens hem adonat que el dilluns 13 és festiu a Catalunya (Dilluns de Pentecosta o de la Segona Pasqua). No sabem si això pot ajudar o dificultar que algú més s’hi vulgui afegir.

Com a recordatori fem una síntesi del PROGRAMA previst per aquesta SORTIDA:

· El lloc triat, en aquesta ocasió, ha estat EL MONTSEC. Recordem que el Montsec va ser, a començament del segle IX, la frontera –més o menys estable- entre els comtats catalans i l’Islam; per això moros i cristians van omplir turons i serres de torres i castells per a vigilar i defensar allò que consideraven seu. Es terra, també, de pagesos i ramaders –tot i que molts camps i, fins i tot, pobles sencers son avui sota les aigües d’algun pantà-. El Montsec és, potser fruit de tot això, terra de panorames, de paisatges barreja de pedra, aigua i vegetació, d’històric patrimoni, de bona gent i de bones viandes. Confiem gaudir-ne força, que siguem una bona colla els qui hi anem i que ens ho passem –com sempre- d’allò més be.

· La SORTIDA és fa amb cotxes, intentant aprofitar-los al màxim per tal d’anar acompanyats en el viatge i compartir les despeses de transport.

· La pernoctació, esmorzars, dinars i sopars –des de la nit de divendres fins el diumenge a la tarda- es faran, en règim de pensió complerta, a l’HOTEL TERRADETS de Cellers ( www.hotelterradets.com ) que serà el nostre campament base.

· Divendres 10.- Sortim a les 17 h del lateral de la Diagonal, davant la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. Passem per Camarasa i el Congost de Tarradets fins arribar a l’Hotel. Sopar i dormir.

· Dissabte 11.- Esmorzar. Al matí, 1ª excursió, amb cotxe, fins a la vila d’Àger (visitant la població i el conjunt monumental de Sant Pere) i a la pintoresca ermita de la Pertusa (hi cal arribar a peu desprès de fer en total 0,5 km). Retorn a l’Hotel per a dinar. Per la tarda, 2ª excursió, amb cotxe, a la col·legiata i el castell de Mur amb retorn a l’hotel per a sopar.

· Diumenge 12.- Esmorzar. Al matí 3ª excursió, amb cotxe, fins la Baronia de Sant Oïsme i a la vila de Llimiana. Retornant a l’Hotel per a dinar. Per la tarda, ja de retorn cap a Barcelona farem una aturada al port d’Àger i al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes on hi farem una breu visita. Tenim previst arribar a Barcelona sobre les 20 h.

· El cost de la Sortida (Hotel amb pensió complerta i guies per a les visites d’Àger i Mur) és de 150 euros per persona.

· Tenim feta la pre-reserva a l’hotel, però ens cal confirmar el nombre exacte de persones que hi anirem, és per això que fem aquesta DARRERA CRIDA per si algú més s’hi vol afegir. Podeu comunicar-ho, el més aviat possible, a en Carles, en Llorenç o en Pep.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada