dimarts, 16 d’abril del 2013

EL TEMPS QUE CAL ESPERAR

PRONÒSTIC PER LA SORTIDA DE PRIMAVERA




Segons els serveis meteorològics que tinc per costum consultar, aquest cap de setmana que pretenem anar a la comarca del Matarranya, sembla ser que el divendres a l’hora d’arribar a Horta de Sant Joan pot ser ens plourà molt dèbilment. Això, està clar, pels que haurem sortit de Barcelona a mig dia, perquè pels més desvagats que surtin al matí no es mullaran al descarregar les bosses del cotxe.
Pel que es veu, la pluja, si ni ha, serà molt puntual en un període de temps molt curt.

El vent serà de ponent – mestral com és predominantment en les comarques del Matarranya i la Terra Alta per l’efecte de la canalització de la vall de l’Ebre. Bufarà amb força 5, que és considerable, arribant a 7 en algun moment esporàdic però anirà minvant a llarg del cap de setmana.
Pel que fa a les temperatures, que és el més importa a les nostres noies, oscil·larà entre els dos graus als vespres i els vuit a migdia, però si realment el dissabte ens fa sol de veritat com s’espera, pot ser s’enfilarà força més.


Això és tot amics, i com ja vaig dir:
NO S’ADMETEN RECLAMACIONS
J.M.

ACTUALITZACIÓ A LES 17:15 D'AVUI (18/4)





  Avui ja es pot dir sense por que demà divendres no plourà a Horta de Sant Joan, per tant ni els que arribarem més tard ni els matiners descarregarem les bosses amb pluja.


 La única variació que s'espera és la de les temperatures que si bé les mínimes es confirma que seran al voltant del dos graus, les màximes, amb el sol del dissabte i el diumenge arribaran molt probablement als tretze o catorze o fins i tot als disset o divuit en altres serveis meteorològics més optimistes.

Com ja vaig dir a algú de vosaltres, l'anorak no es pot deixar a casa mai.

Conclusió: Caldrà portar roba a capes per poder-se anar pelant com una ceba.

J.M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada