divendres, 28 de juny del 2013

CRIDA AL SOPAR-TROBADA D'ESTIU 2013




DATA DEFINITIVA PER A LA
TROBADA-SOPAR D’ESTIU 2013

AL RESTAURANT “EL REBOST DE LA PLANA” 
de la Plaça Trilla  (Gràcia-Barcelona)

Un any més us convoquem a la Trobada-Sopar  per a –especialment aquells/es que no ens veiem tant sovint- poder petar la xerrada a la fresca d’una nit d’estiu.  

Aprofitarem la trobada per a celebrar el retorn dels membres de l’ Expedició “4 More Than 65”, de Mataró fins Almeria i tornar, en un veler http://4morethan65.blogspot.com.es



 

 
Ell lloc que s’ha triat enguany és:

 
Restaurant.- “EL REBOST DE LA PLANA”, Plaça Trilla nº 3  (Gràcia) de Barcelona, telèfon 932 379 046. Parada de Metro “Fontana” de la línea L3.  http://www.rebostdelaplana.es


 

Situat en una de les petites places del barri de Gràcia, aquest acollidor restaurant amb un pati interior, pensem que pot ser un bon marc per acollir-nos en la nostra trobada d'estiu.

Tenen un tipus de cuina amb plats clàssics i propostes innovadores. Nosaltres hem escollit un dels seus menús per a grups: amb un assortit de primers plats per a compartir i un segón, a triar-ne un, de peix o carn. Creiem que la relació qualitat-preu és prou correcte.

 
 
 
Dia i hora de  la trobada.- DIJOUS 11 de JULIOL a les 21 hores.
 
  

Menú.-
Primers per compartir:
Amanida de salmó fumat
Variat de verdures a la brasa amb salsa romesco
Camembert fregit amb salsa de mores
Xocos fregits
Torrades amb tomàquet
 
Segons (a triar-ne un)
 Bacallà a la llauna
Suquet de lluç
Confit cuixa d'ànec
Solomillo a l'Oporto.
Postres
 
Begudes
Vi Rioja/Penedès blanc/negre
 Aigua mineral
Cava "Freixenet" Brut Nature
Cafè/Tallat/ "Carajillo"/ Infusions
 
Preu per persona .-  32 euros (IVA inclòs).



 
Confirmació assistència i elecció segon plat (sisplau).- Preguem a tots i a totes que aneu confirmant l’assistència i la tria que heu fet del segon plat abans del dimarts 9 de juliol, a en Josep Mª (jmserena@hotmail.com) o a la Montserrat  (montsebl@hotmail.es) per a poder confirmar, al restaurant, el nombre total de comensals i els plats escollits.
Com que hi ha un canvi de data i de menú, sisplau, torneu a reconfirmar la vostra assistència al sopar i la tria del segón plat. Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

 
Confiem amb la presència i companyia de tots/es vosaltres. Fins aleshores, doncs.
 
Una abraçada.
 
 
 

1 comentari:

  1. Mercès companys. Ens feu un honor que no mereixem al haver esperat el nostre retorn. Només voldria precisar que l'expedició no era sols Mataró Almería, ans Mataró-Almería-Sant Tornem-hi, que no ha estat res. La tornada ha superat la duresa de l'anada.
    Fins aviat.
    Joan Miquel

    ResponElimina