divendres, 29 d’agost del 2014

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ A LA VIA CATALANA 2014



NOSALTRES, ENGUANY, TAMBÉ ANIREM A LA
VIA CATALANA 2014


Una bona representació del Clan acudirem , el proper Onze de Setembre, a la mobilització ciutadana que ocuparà l'avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona, formant una V amb els colors de la senyera.

Amb el lema 'Ara és l'hora', la Via Catalana preveu omplir els dos carrers més llargs de Barcelona, la Diagonal i la Gran Via, per formar una gran V de "voluntat", de "votar" i de "victòria" just a les 17.14, en homenatge al tricentenari dels esdeveniments de 1714 durant la guerra de Successió.

El traçat de la Via Catalana serà, per un costat, des de la plaça de Pius XII i, per l'altre, des de la plaça d' Ildefons Cerdà, per confluir a la plaça de les Glòries. Així completarà un recorregut d'11 quilòmetres dividit en 73 trams.

En Jaume, que és qui ha tingut cura d’organitzar la nostra participació en aquest històric acte, ens ha inscrit concretament al TRAM 29, franja 1 –és a dir a la Diagonal, entre Sicília i Sardenya, cantó muntanya- i serà d’agrair que hi acudim amb una samarreta de color groc.

La trobada prèvia de la colla serà a les 16h 30’ –del dia Onze de Setembre-  a la cantonada de Mallorca amb Sardenya.

Aquells que hi vulgueu participar i encara no us hi heu inscrit, hi sereu molt benvinguts.

Una abraçada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada