dimecres, 9 de desembre del 2015

El Calendari de l'Any vinent

Com cada any, el mes de desembre és el dels propòsits per l'any vinent. Així cada any, els remenadors de cireres del Clan del Ós Gris ens proposem de fer un calendari d’esdeveniments per la colla.
Aquest any i per mor d’acomodar-nos a les respectives obligacions familiars de cadascú, vàrem intentar de fer una reunió del COMECLOG en el Ciberespai.
Us he de confessar que l'intent de reunió virtual va esdevenir un fracàs. Un fiasco i no pas virtual sinó real.
A la vista del èxit, ho vàrem substituir per una reunió presencial però, què us he de dir sobre la feblesa humana! La reunió va ser en una bodegueta del barri del Farró que fan un vermut molt i molt bo i...

Com que vàrem debatre sobre l'humà i el diví i se'ns va fer l'hora de tornar a casa a parar taula, doncs no va haver temps per consensuar el calendari del Clan.

Així les coses, sense haver discutit la seva idoneïtat, el que seguirem és l’esborrany de calendari que es proposava.
Cal significar-vos que aquest és el prevaldrà. Es podrà impugnar en la seva totalitat, però no es podran fer esmenes parcials.

En aquest calendari es reserva des de mitjans de juliol fins a mitjans de setembre pel període de vacances de cadascú.
Així el 22 de setembre seria el primer dijous hàbil de XX després de l’estiu. Aquest podria molt bé ser aprofitat per repetir l’experiència de la Tavallera si ens fos possible.
També són previstos dos caps de setmana llargs en data i estació del any adients per, si algun valent està disposat, organitzar una sortida. De primavera, de tardor, o ambdues si algú gosa.


PER L’ARTICLE 36* AQUÍ TENIU EL CALENDARI 2016 DEL CLAN


*Diu l'article 36: "És aquell que permet als governants (i els remenadors de cireres ho són) passar-se per les gònades totes les lleis del País, incloent l'article trenta sis."

JMC Secretari del COMECLOG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada