divendres, 23 de desembre del 2016

Finalment: EL CALENDARI

Ressenya de una minvada reunió del COMECLOG

Tot va començar el passat dia de la Festa del Avet. Com que no vàrem tenir temps de debatre el calendari del any vinent, el passat dia divuit en Pep Arisa, guardià de les tradicions Ósclaneres, va anar convocant una reunió del COMECLOG via “Whatsapp”.
Una reunió oberta a tot el clan i no circumscrita solament als membres del “Come”. Es cas és que tot i així, com que sembla ser que remenar cireres representa una mica d’esforç, la major part dels membres de la comissió i tots els afegits que en un principi es varen apuntar van anar escaquejant-se paulatinament fins que ahir (dia de la grossa de Nadal) només tres, ens vàrem aplegar a la Bodega Pàdua.

Cal reconèixer que gairebé tothom s’ha excusat escaientment, però no entrarem a discutir si les excuses han estat raonables o no.
No insertem cap fotografia dels assistents per no donar-vos pistes de qui va ser-hi i qui no.


Fet aquest incís i mentre consumíem els tradicionals vermuts anti-crisis, hem confegit el calendari del 2017 pel Clan Ós Gris.


Veureu que hi ha dos períodes de cap de setmana previstos per sortides de primavera o tardor. Aquesta vegada hi ha una sortida ja força embastada que pot ser de primavera o tardor segons voleu, i que si algú s’anima a organitzar una altra podrem adaptar-nos a les seves prioritats.


És possible que no veieu bé els detalls d'aquest calendari però, no patiu!
El rebreu cadascú per correu electrònic en format .PDF i el podreu imprimir.

Salut i Bon Nadal.

Joan Miquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada