dijous, 21 de desembre del 2023

CALENDARI SORTIDES 2024

 

 CALENDARI DE SORTIDES XINO-XANO PER AL 2024





Ja, gairebé, tenim un altre any al sac...

Tot i que, normalment, anem bombardejant al personal -pel Blog i, també, pel WhatsApp i el correu electrònic- recordant les Sortides Xino-Xano i d’altres activitats; sempre és bo tenir a mà el «pla de sortides» previst per al llarg de l’any.

Els inevitables compromisos mèdics -cada cop més importants de respectar, per allò de les llargues esperes- i d’altres obligacions familiars, socials o de lleure que segur tots tenim, fan que aquest calendari sigui de força utilitat.

Veureu que hem procurat respectar, com a dia de les sortides, el primer dijous de cada mes. Una referència important per a recordar i tenir present, si volem participar-hi, davant qualsevol programació o cita en la nostra agenda. Recordeu-ho: El primer dijous de cada més, tenim la sortida Xino-Xano.

Menys els mesos d’agost i desembre que, per ser uns mesos -tradicionalment- de vacances i de festes i compromisos nadalencs, no farem sortida.

«Fora de programa» així mateix, anirem anunciant -pels mitjans habituals-, a més d’aquestes, d’altres possibles activitats o «trobades»: «La Clotxa», «La Calçotada», «L’arròs o el dinar d’Estiu», alguna «Passejada matinal» per algun barri de Barcelona o indret d'interès o, també, algun «esmorzar de forquilla» en alguna vella taverna.

"Envellir és com pujar una muntanya. Mentre es puja les forces minven, però la mirada esdevé més lliure, ample i serena", hem llegit en algun lloc. I si, a més ho fem amb bons i vells companys/es i amics/gues, que més volem ?. Que ho poguem fer al llarg de molts anys !!.

Doncs ja ho sabem: Companyonia i una mica d'activitat... !!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada