dilluns, 22 de març del 2010

5ena. SORTIDA XINO-XANO



PER LES TERRES DEL SENYOR DE BURRIAC...


Data.- Dijous dia 1 d'Abril del 2010

Destinació.- Castell de Burriac (el Maresme)

Hora i lloc de trobada.- Estació RENFE Pça Catalunya a les 8, 40' per agafar el tren que surt a les 8,59 destinació Matarò.

Arribada a Mataró a les 9,39. En Josep Lluis (coordinador de la sortida) ens estarà esperant davant de l'Estaçio i a les 09,45

Agafarem el bus de Sagales fin a Argentona (ja que el tranvia horas d'ara no funçiona) arribarem a Argentona a les 10,10.

Ja a Argentona, si teniu ganas farem un cafeto i si no, despres de recorre mig poble anirem pel cami de la Font del Cami - Font del Ferro i despres ja pujarem pel cami del Castell.

Durada de la sortida, a pas Xino-Xano, una hora i mitja de pujada i uns 3/4 d'hora de baixada. Esmorzarem a mig camí. Per tant calculem que la durada, en temps de l'excursió pot ser (amb pauses incloses) d'unes 3 hores.
El desnivell es de 313 metres (ja que Argentona esta a 88 metres i el Castell a 401metres). La dificultat, com ja és habitual, "mitja-baixa" (que no ens passi rés...)

Dinarem al restaurant "Els caçadors" d'Argentona http://www.loscazadores.com/
El presupost del tiberi pot ser d' entre 12 a 16 €

Degut a que la tornada tambe sera amb els de la Sagales fins a Mataro ens tindrem de adaptar als horaris d'aquesta Cia.

Tots aquells/es que ens volgueu acompanyar podeu posar-vos en contacte amb en Josep Lluís (més que rés per a encomanar el lloc per a dinar) abans del 29 de març.

1 comentari:

  1. Nois i noies, perdoneu

    el web del restaurant és www.restauranteloscazadores.com

    Disculpeu.

    ResponElimina