dimarts, 19 d’octubre del 2010

ESTEM D’ENHORABONA, LA SERRA DE COLLSEROLA JA ÉS PARC NATURAL


Diu la nota d’agència: “El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts(dia 19 d’octubre) el decret que declara la serra de Collserola com a Parc Natural. Es tracta d'un parc amb una extensió de 8.259 hectàrees, distribuïts en nou municipis, i inclou dues reserves naturals parcials que tenen una protecció superior. El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, ha destacat la singularitat d'aquest parc natural, perquè està envoltat per 3 milions d'habitants. La delimitació definitiva inclou la polèmica zona de Torre Negra, a Sant Cugat del Vallès, propietat de Núñez i Navarro, que ha portat aquesta qüestió als tribunals. Baltasar ha dit que aquesta inclusió no implica cap compensació per part de la Generalitat.”

Tots els qui vivim a la vora d’aquesta serra estem d’enhorabona. Sembla que aquesta mesura conservacionista mantindrà com a mínim “que me quede como estoy” aquest pulmó verd de l’àrea metropolitana barcelonina.

Fa pocs dies hi vàrem fer una sortida, precisament passarem per la finca de La Torre Negra que ara, amb aquesta nova consideració dels terrenys, segurament, es salvarà de l’especulació immobiliària.

Penso que estem davant d’una molt bona noticia. Que així sigui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada