dimecres, 30 de març del 2011

CRIDA A LA 15ena SORTIDA XINO-XANO


CAMINADA DE PRIMAVERA PER LA MUNTANYA DE MONTSERRAT


Data.- Dijous 7 d'abril 2011.


Tipus d'itinerari.- Recorregut circular, que surt del Monestir i retorna a aquest lloc, tot passant per indrets de gran interès paisagistic i panoràmic i per algunes de les ermites més emblemàtiques. Aquesta ruta, en aquesta estació de l'any, ens permetrà omplir els nostres sentits de tot allò que la natura i la primavera ens ofereixen: llum, colors, olors, sabors, música i sensacions.


Recorregut i dificultat.- L'excursió comença al Monestir i passa per l'ermita i mirador de Sant Miquel, Sant Joan i el punt culminant de la muntanya: Sant Jeroni; per a retornat, ja de baixada, fins al Monestir. El recorregut és d'uns 11 km. i el desnivell acumulat de +/- 370 m.


Dinar.- En aquesta ocasió dinarem de motxila, per tant cal portar-se el dinar i la beguda.


Equip necessari.- L'ermorzar i el dinar (entrepans o carmanyola, segons es prefereixi). Les botes de vi estan assegurades per part d'en Josep Mª i en Pep. En Josep Lluís portarà el café i les "gotes". Cal portar l'aigua que hom cregui necessitar per als menjars i la caminada. Roba i calçat adeqüats al lloc i temps. No oblideu els 2 bastons. En funció del dia, "capelina" o barret i crema de protecció solar (penseu que som a la Primavera i, potser, ho necessitarem tot plegat !).


Lloc i hora de trobada.- El desplaçament, desde Barcelona fins al Monestir, el farem amb els ferrocarrils de la Generalitat i el Cremallera de Montserrat. Ens trobarem, per tant, a les 8h 15' del matí a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de la Plaça d'Espanya (al vestíbul de baix, davant les màquines expedidores de bitllets). El tren surt, puntual, a les 8h 36'.


Inscripcions.- Tots aquells/es que ens hi vulgueu acompanyar podeu posar-vos en contacte, fins una mica abans de l'hora de trobada, amb qualsevol dels qui normalment anem a les sortides xino-xano o be directament amb en Josep Maria o la Montserrat que son els qui coordinen aquesta excursió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada