dilluns, 21 de gener del 2013

EL TEMPS QUE CAL ESPERAR

PRONÒSTIC PER LA 33ena XXR
Aquesta seria la vista del aeroport de BCN (LEBL) des d'el costat d'operació habitual
Bé, segons tot el que he consultat, el pronòstic pel Delta del Llobregat i pel dia 24 és:


Isòbares previstes pel dijous 24 si arriben puntuals
El vent bufarà de mestral, el que pot fer que amb molta probabilitat la pista que estarà en servei a l’aeroport (a tocar del Parc Natural) serà la 07L. Això comportarà que les aproximacions rasaran el Km 11 de la autovia i no l’espai natural. Per contra, els enlairaments partiran de la capçalera de la pista 07R i el soroll serà considerable. Tot això si no és que l’intensitat del vent disminueix per sota dels 10 nusos (18,5 Km/h) en qual cas l’aeroport continuarà la seva configuració habitual (operació per sobre del port de Barcelona).

Aquest batibull de fronts és el en conseqüència tindrem a sobre el dijous 24

Sembla ser que durant tot el dia tindrem a sobre un front oclogut i això farà que tinguem un sostre de núvols baix i extens, i si la temperatura al matí no supera la mínima de 4º la boira farà acte de presència cosa que dificultarà les nostres fotos de les aus. Afortunadament, s'espera que la temperatura augmenti fins els 9º cap a mig dia.
Això és el que s'en diu un front oclogut
"frente ocluído" en castellà
Ah! M’oblidava, cal agafar el paraigües i/o la capalina perquè encara que no s’esperen pluges, però si aparegués la boira, amb aquesta temperatura de ben segur que serà pixanera.


Això és tot amics, i com ja vaig dir:
NO S’ADMETEN RECLAMACIONS
J.M.

ACTUALITZACIÓ A LES 17:15 D'AVUI (23/1)

No s'albiren variacions significatives al pronòstic anterior, tret que la temperatura començarà per una mínima de 8º i només pujarà un grau cap migdia. No és d'esperar, per tant, boires ni pluges. El vent bufarà més del Nord i amb una mica més de força que en el pronòstic previ.

Caldrà abrigar-se, companys!!
J.M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada