dilluns, 10 de febrer del 2014

MATINAL SOLIDARIA -BML- EL DIUMENGE DIA 2 DE MARÇ



MATINAL SOLIDÀRIA
BARCELONA MAGIC LINE: 7 TURONS PER 7 CAUSES


A la darrera sortida Xino-Xano en Carles suggerí la possibilitat que la colla –si hi estàvem d’acord- participéssim, en algun dels seus diferents recorreguts, en aquesta caminada solidària.




QUE ÉS LA BML ?:

·   La BML és una travessa solidària que recorre set turons emblemàtics de Barcelona. Es fa caminant i no és competitiva.

·            Cada equip assumirà un doble repte: solidari i esportiu, que haurà de concretar en el moment de la inscripció.

·         El repte esportiu consisteix en triar una distància a assolir del recorregut total de la BML. Les distàncies són 10, 20 i 30km.

·              La inscripció es fa online en aquest web:
www.barcelonamagicline.org i té un cost de 30€ per equip. El termini d’inscripció finalitza el 23 de febrer de 2014 i s’ha de fer a la pàgina web.

·         Per a participar-hi cal formar part d’un equip. Cada equip pot tenir entre 3 i 25 components, sense limitacions d’edat.

·        El repte solidari és la quantitat de diners que l'equip es compromet a recaptar (50€, 200€, 500€, 1000€, 3000€, 10.000€...) per als projectes socials de Sant Joan de Déu. Cada equip es plantejarà, en el moment de la inscripció, la quantitat de diners que es proposa recaptar (100€, 500€, 1000€...) per als projectes socials Sant Joan de Déu. Disposarà fins el dia de la marxa (2 de març) per assolir el seu repte.

·   Tots els recorreguts acaben a la Plaça de la Catedral, on se celebrarà una festa final oberta a tothom.

·   La BML és una travessa solidària que recorre set turons emblemàtics de Barcelona. Es fa caminant i no és competitiva.

CADA TURÓ ESTÀ ASSOCIAT A UNA CAUSA:

·         La Rovira, el turó de les Emergències socials.-
 Atenem la creixent demanda d’ajudes econòmiques per allotjament, transport, menjar, roba... que van molt més enllà de l’atenció sanitària. Des de Sant Joan de Déu tractem els pacients i usuaris d’una manera integral.

·         El Carmel, el turó de la Recerca Biomèdica.-
    Promovem i coordinem la recerca que duen a terme els centres de Sant Joan de Déu, especialment en els camps de les malalties mentals i infantils.
    Research Foundation Sant Joan de Déu

·         La Creueta del Coll, el turó de la Cooperació Internacional.-
   Donem suport als centres sanitaris que té Sant Joan de Déu a països amb rendes baixes, a través de diferents programes d’agermanament.

·         Tibidabo, el turó de la Salut mental.-
    Duem a terme programes d’acompanyament assistencial, social i laboral per a les persones que pateixen transtorns mentals.
    Parc Sanitari Sant Joan de Déu
    CET Intecserveis

·         Sant Pere Màrtir, el turó de la infància hospitalitzada.
  Treballem per garantir als infants una experiència d’hospitalització el més humanitzada possible.
    Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu

·         Montjuïc, el turó de les persones sense llar.-
   Treballem per la reinserció social de les persones que es troben en situació de sense llar, a través de programes d’allotjament temporal, recuperació d’hàbits i formació.
    Sant Joan de Déu Serveis Socials

·         Mont Tàber, el turó de les persones dependents.-
 Oferim serveis assistencials, protecció jurídica i suport personalitzat a persones amb autonomia limitada i que requereixen d’atenció especial.
    Fundació d’Atenció a la Dependència
    Fundació Germà Tomàs Canet
    Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris



RECORREGUT:



Rumiem-ho, parlem-ho per telèfon o per internet i –finalment- decidim. El termini d’inscripció finalitza, recordeu-ho, el proper 23 de febrer


2 comentaris:

  1. Molt bé Charly, i tu Pep per la transcripció, però se m'acud una pregunta, la quantitat que l'equip es compromet a recaptar: Com es recapta?
    És a dir, és l'equip qui posa les peles? O en cas contrari, Qui paga per que nosaltres caminem?
    M'agrada la solidaritat, però és que soc una mica tonto.
    Que algú m'ho aclari, si us plau, procuraré participar.
    Salut,
    J.M.

    ResponElimina
  2. Benvolguts,

    El que jo he deduït mirant la pàgina web www.barcelonamagicline.org de la BML és:
    Els 30 euros d’inscripció son per EQUIP (un Equip poden ser de 5 a 25 persones). Aquests diners son per a despeses de l’organització o per a les “causes” de la BML. Suposo que, aquest import el tindrem d’aportar entre tots els qui formem l’EQUIP (per exemple, si fóssim 10 persones, 3 euros cadascun).

    Els diners del “repte solidari” (50, 10, 500, 1000,... euros), aquesta és una aportació que l’Equip fa, a més a més (en concepte de solidaritat a les “causes”), sigui per donacions de cadascun dels seus components o fruit d’una capta entre amics, coneguts o saludats,...o d’alguna activitat que aquest EQUIP hagi pogut fer per a recollir diners.

    Cal tenir en compte que la BML no és res més que una manera festiva de, amb un acte esportiu com és una caminada pels 7 Turons de Barcelona, recaptar diners per a 7 “causes” solidaries de l’organització SANT JOAN DE DEU.

    Joan Miquel i amics/gues, aquesta és d’interpretació que jo n’he fet.

    Una abraçada.

    ResponElimina