dimecres, 24 de juny del 2015

Convocatòria de la 59ena Xino xano.


Ja vàreu llegir en la crònica de la passada xino xano que fruit de la calor que ens va fer, es va decidir en la sobretaula que la sortida del juliol hauria de ser de poc caminar, i que per parlar massa em va tocar d’organitzar-la a mi.
Tot va venir de que la paella que ens van preparar a ca la Consol, que estava boníssima, un servidor es va passar de llest, i tot reconeixent que era molt bona, va opinar que el Joan Simarro i jo teníem el llistó molt alt. Opinió que es recolza en el fet que tots dos ens hem acostumat a la gastronomia que es gasta en el nostre poble d’adopció, Llançà.
Llavors l’assemblea xinoxanera va dir: “Ah si espavil·lat!!, doncs ara ja estàs muntant-te una xino xano gastronòmica a Llançà, que estàs trigant massa.”
Ja és sabut que el peix mor per la boca, i com que sóc un bocas, doncs... això. I mira que amb les dificultats que tinc per parlar de manera intel·ligible hauria d’haver après a callar!!!
Bé. Punt.

La LIXena Xinoxano i cloenda del curs.

Seguint en la tradició de cercar excuses per trobar-nos al voltant de una taula, la Cinquanta novena sortida XX es consagra a la cloenda del curs 2014 – 2015 i també a la celebració del èxit del raid marítim Mataró - Ítaca i tornar (www.amilmilles.blogspot.com). Però aquesta vegada ens deixarem de subterfugis i reconeixem que el nostre gaudi és aplegar-nos, sense més.

Data.- Divendres 10 de juliol

Itinerari.- Serà el divendres en comptes del dijous 2 per donar temps a que els navegants hagin tornat. Anirem a Llançà, caminarem tot just el quilòmetre que separa l’estació del tren i el port de Llançà, passant pel nucli de la Vil·la. Per fer-nos passar la calor de la caminada, qui vulgui es podrà banyar a la platja del port, però en tot cas farem unes canyes al “Pacu-pacu”.


Dificultat.- El recorregut voreja la carretera i s’ubica al nivell del mar, la distància total d’anar i tornar serà de 3 quilòmetres i mig, el desnivell s’estima en +10 m i -10 m. La dificultat per tant és baixa.


Dinar.- Un cop assecats els banyadors i remullades les goles, anirem a dinar a “Can Quim” (www.restaurantcanquim.cat), restaurant de referència d’en Joan Simarro i meu, a on ens tindran parada taula per les dues de la tarda i on podrem brindar per la fita aconseguida per la tripulació del Cirrus. El preu del menú és de 19,- €


Equip necessari.- No cal portar botes ni bastons, però si barrets o gorres i sobretot crema protectora, preferiblement de factor 50. Es poden portar entrepans, però segurament ens els haurem de cruspir al tren, o potser abans de pujar.

Lloc i hora de trobada.- Ens proposem fer el viatge amb tren de Mitja Distància de la línia R-11 que prendrem a l’estació de Sants que és origen de la línia, per poder anar tots junts en el vagó. El tren surt de Sants a les 10:16 ens trobarem doncs a tres quarts de deu (9:45) al vestíbul de l’estació davant de les guixetes de rodalies.

Pressupost.- El pressupost per persona és com segueix:
19,-  € del Menu
 2,-  € de la cervesa (+ -)
18,96 € del tren si porteu la targeta de Renfe (si nó 31.6)
39,96 € (Cal que demaneu anar a Llançà en MD i tornar en rodalies)
Per aquells que vulguin anar en cotxe, cosa que no recomanem per allò de poder petar la xerrada, us faré unes consideracions.
En tren de Mitja Distància es triguen 2 hores i cinc minuts
En cotxe haureu de comptar:
25,72 € de l’autopista i
33.28 € de benzina
59,-- € A repartir entre els que viatgin en el cotxe.
En el cotxe es triga 1 hora i mitja (anant bé)
També us podeu estalviar l’autopista, però llavors es triguen dues hores i mitja (t’hi posis com t’hi posis).

Inscripcions.- Tot els que esteu interessats us demanem que contesteu al correu en el que es convocarà a la sortida, o bé truqueu a Joan Miquel que soc el que la coordina. La data límit d’inscripció és dilluns 6 de juliol.

Hora de tornada,- Pretenem prendre el tren que surt de Llançà a les 17:42 i que arriba a Barcelona Sants a les 20:09. Com veureu la tornada dura més perquè para a totes les estacions. I és que a la tarda no hi ha més que un MD però molt tard a la nit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada