dilluns, 14 de setembre del 2015

11 DE SETEMBRE 2015



DIADA 2015: VIA LLIURE CAP A LA REPUBLICA CATALANA

Que orgullós estic del nostre poble !!!.

La Diada, un cop més, ha estat una jornada extraordinària. La Meridiana –aquesta gran avinguda que molts creien que seriem incapaços d’omplir- era plena a vessar. Els transports públics, especialment la L1, col·lapsats (el nostre grup tingué de sortir, amb feines i treballs de l’estació de plaça de Catalunya i anar a peu fins a la Meridiana/Valencia).... Tots els carrers que portaven cap a la Meridiana –on els balcons, plens d’estelades, també hi participaven- anaven plens de gent: famílies, infants, avis, colles de joves, gent d’arreu del país, nadius o nouvinguts,... tots en un ambient joiós i festiu però, alhora, reivindicatiu convençuts que ara sí -desprès de quatre anys de manifestacions massives- l’anhel de llibertat per a Catalunya és més proper que mai.

En Jaume –el nostre coordinador per aquest acte-  ens havia convocat a una hora concreta i en un punt determinat per acudir plegats a la concentració. Per a molts això resultà impossible, la gentada ens impedí arribar-hi però, tot i així, participarem activament de l’esdeveniment. Adjuntem les fotografies que ho acrediten i uns vídeos que –ja ho sabem, les imatges ho expliquen millor que mil paraules- mostren, en moviment, tot l’esperit i l’ambient que tinguérem l’oportunitat de viure-hi.

Ara cal confiar i treballar per a que les votacions del 27 S –una cosa son les manifestacions i una altra molt més determinant els resultats electorals- expressin clarament i, si pot ser, de forma rotunda aquesta voluntat majoritària.

No ens ho posaran fàcil. Els propers quinze dies, probablement, la fúria del Govern de l’Estat amb tot el seu potencial dialèctic, mediàtic, legal, jurídic, demogràfic, econòmic, etc.; jugades brutes i un cert “neolerrouxisme” –per la dreta i per l’esquerra- cauran sobre nosaltres. No en tinguem cap dubte. Cal tenir-ho en compte.


No diguem blat fins que sigui al sac i ben lligat... Siguem raonablement optimistes però, en la mesura de les nostres possibilitats, treballem, persona a persona, vot a vot, per a que siguin molts i molts els qui ens ajudin a aconseguir-ho.


Sort i una forta abraçada.


Vídeos:

D'en Jaume.-  https://youtu.be/dTA2kPE3GtI




Selecció d'imatges:















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada