divendres, 18 de desembre del 2015

Assemblea de la Comissió de la Memòria del Clan Ós Gris


SE SABRÀ TOT

Ara fa al voltant de dues setmanes, un parell de membres del COMECLOG, vàrem tractar d’imposar el calendari del Clan del any vinent per l’article 36. Però és clar, va ser impugnat tal com era de preveure. Llavors, algú del comitè de remenadors de cireres, va voler convocar una reunió del COMECLOG, però ho va fer pel xat de Whatsapp del Clan Os Gris en lloc de pel xat restringit.
Això no hagués tingut gaire conseqüència si no fos perquè es va muntar la reunió amb tast de vermut  “anticrisis” i dinar de menú diari. L’efecte crida va ser demolidor i l’arribada de nàufrags assedegats de vermut a la vorera de la Bodega Pàdua va ser multitudinària.
La bodega del Lloro
Per sort per la operativa de la reunió va haver-hi baixes dels membres numeraris dels remenadors, i també algun dels claners que es van apuntar. Tot i així, ens vàrem aplegar vuit. Faltaven dos membres del COMECLOG amb excuses justificades, en Joan Simarro i en Josep Maria Serena, però el seu lloc va ser cobert per dos membres del Clan amb motivacions justificadíssimes, en Jaume Llobera i en Josep Fitó que van venir en condició de COME.
El Lloro de Pàdua
Després de ser-nos servit el vermut del Lloro (especialitat de la casa) amb la seva ració de anxova/seitó, olives i patates fregides per només 2 Euros amb 50 cèntims es va intentar començar la reunió, però tan sols vàrem aconseguir aprovar una prèvia: En Jaume i en Josep van ser admesos per unanimitat com a membres de ple dret del COMECLOG.
Després ens vàrem cruspir el menú, la gran majoria menjant tot el que tenim prohibit (sigui pels metges o sigui per les respectives “jefas”) i és clar, estava boníssim. I com que vàrem ser molt feliços ja no es va parlar més de la reunió ni del calendari ni de les impugnacions, així que el calendari publicat en el nostre blog el 9 de desembre, va quedar aprovat per aclamació etílica.
Joan Miquel Cortés

Fotos: Enric Escobedo, Sant Google i Enric Escobedo (per ordre de aparició)

Notes aclaridores:
Sortides de Equinocci. Les dates proposades de primavera i tardor seran definitivament i finalment triades pels agosarats que tinguin prou coratge per organitzar-les.
Ara ja ho sabeu tot. És per això que he triat com a títol el mateix que la adictiva novel·la d’en Xavier Bosch.

4 comentaris:

  1. Potser que els polítics (i disculpeu aquest comentari fet a la "jornada de reflexió) s'apleguin també al voltant d'uns vermuts i així potser es posaran d'acord en els temes que importen i interessen al país... Reflexioneu i, sobretot, voteu be !!!
    Molt bona crònica, Joan Miquel, curteta, verídica i concreta... !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No , és que els polítics amb dret a "mòmio" no hi caben a la bodega Padua, per això no es posen d'acord.

      Elimina
  2. Per quan la propera?! Que s'ha de començar bé l'any amb un bon menú!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdona Sara, no sé com, però el teu comentari m'havia passat.
      No està previst fer un vermut o un dinar de menú per tota la colla. De fet, les reunions del COMECLOG son restringides als membres i només per accident es van auto-convidar en Fitó i en Llovera. Però com que l'esdeveniment ha gaudit d'un èxit al blog sense precedents, és molt possible que programem una trobada de tota la colla xinoxanaire a la bodega Padua.
      Una abraçada,
      J.M.

      Elimina