dimecres, 25 de maig del 2016

CRIDA A "LA PAELLA" 2016



Una de les paelles de l'any passat...

CRIDA A “LA PAELLA” D’ESTIU 2016

En un dels darrers “vermuts de barri” (qualsevol excusa és bona per a convocar-ne un ...), en Josep Mª proposà repetir –abans de Sant Joan data en que el restaurant Banys Lluís obre la temporada de banys i elimina, durant els mesos de platja, el menú de migdia- la trobada de la nostra colla al voltant d’una “paella”.

Els Banys Lluís és un històric restaurant, situat a ran de mar en plena platja del Morer de Sant Pol, on ja hi hem efectuat (molt be) diverses trobades i àpats. 

Ràpidament triàrem una data i acordàrem fer la crida per que tothom, amb temps, pogués reservar (si hom vol, clar) aquest dia per afegir-se a la trobada.

Hem triat un dia “feiner” (tot i que, per a molts i moltes de nosaltres –sinó tenim metges o “cangur” amb els nets-, gairebé tots els dies son “festius”) per aprofitar el preu (15 euros) del “menú diari” al restaurant. 

Foto històrica dels Banys Lluís amb el "quiosc" per atendre els banyistes.
Segurament és dels anys 60 del segle passat

Data.-  Divendres 17 de juny del 2016.


Hora.-  Les 14h 30’ per a donar temps, als qui treballen pel matí, d’arribar a la Platja del Morer de Sant Pol de Mar.

Menjador dels Banys Lluís a la Platja del Morer de Sant Pol

Lloc.- Banys Lluís, Av. Doctor Furest s/n (Platja el Morer) tel. 937 600 697 SANT POL DE MAR http://www.banyslluis.cat/ca.




Pressupost.-  Tal i com ja vàrem fer l’any passat, proposem fer el dinar a base d’un primer plat a triar del menú (amanida, navalles, cloïsses, verdures a la brasa, peixet fregit,...) i de segon, la paella de peix “de la casa” que te un petit suplement sobre el preu del menú però, ja ho sabeu, val molt la pena. Si algú no vol “paella”, evidentment pot triar qualsevol altre plat que li vingui més de gust... faltaria més !!!. El preu que estimem, per l’experiència de l’any passat, amb cerveses “a la recepció”, primer plat, “paelles” de peix o d’arròs negre, vi, aigua, postres i cafè (amb l’IVA inclòs) és d’ entre 22 i 25 euros per persona.





Imatge d'una de les "paelles de peix" de l'any passat
I una de les d'"arròs negre"

Desplaçament fins a Sant Pol de Mar.- Una de les avantatges que te anar a dinar als Banys Lluís és que s’hi pot anar i tornar en tren. Aquesta serà l’opció que, ben segur, triarem la majoria. Agafar les Rodalies Renfe de la línia R1 amb trens des de les estacions de Sants, Plaça de Catalunya, Arc del Triomf i Clot-Aragó, pràcticament cada 20’. El temps del recorregut, des de Barcelona fins a Sant Pol, és d’aproximadament 1 hora. Penseu a utilitzar la Tarjeta Daurada de RENFE pel descompte. Evidentment, qui ho desitgi o li vagi més be pot anar-hi en cotxe mirant d’aparcar a la Nacional II, passat Sant Pol en direcció a Girona, a l’alçada del restaurant.



Inscripcions.- Aquell/es que no us ho vulgueu perdre podeu confirmar la vostra assistència, contestant al correu de la CRIDA  A “LA PAELLA” o contactant amb en Josep Mª que és l’organitzador de la trobada, fins el vespre de dilluns dia 13 de juny, per a poder confirmar al restaurant els qui finalment serem. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada