dimecres, 31 d’agost del 2016

ONZE DE SETEMBRE 2016



Onze de Setembre del 2016: “A punt”

El proper Onze de Setembre es preveu que Catalunya visqui una nova diada històrica en defensa de la independència. 
L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium han organitzat una mobilització descentralitzada en cinc ciutats del Principat de Catalunya. Després de la Via Catalana del 2013, la V del 2014 i la Via Lliure del 2015, enguany s’han proposat d’omplir cinc vies a les ciutats de Salt, Lleida, Tarragona, Berga i Barcelona. Les entitats sobiranistes fan una crida a la població perquè demostri la força de l’ independentisme en l’últim tram del procés cap a la independència. El lema d’enguany és “A punt”.

La mobilització es divideix en quaranta-quatre trams repartits a les cinc ciutats: Salt, Lleida, Tarragona, Berga i Barcelona. A Berga, es farà al passeig de la Pau; a Tarragona, a la Rambla Nova; a Lleida, a la llera del Segre; a Salt, al passeig dels Països Catalans; i a Barcelona, al passeig de Lluís Companys i al passeig de Sant Joan fins a la Diagonal

A les 17.14 de la Diada les campanes de la Seu Vella de Lleida sonaran per marcar l’inici de l’acte i els escenaris de cada ciutat, que seran connectats, es donarà pas l’un a l’altre. A cada ciutat, el punt culminant serà en el moment d’aixecar un punt de color groc –com el que porta la samarreta al pit– que simbolitzarà el "batec de la República catalana". Els organitzadors repartiran el punt durant la manifestació.

Els organitzadors han volgut donar un significat a la mobilització a cadascuna de les cinc ciutats:


Al  vespre, al passeig de Lluís Companys, es farà la tradicional Festa de la Llibertat. Enguany hi haurà les actuacions d’ Oques Grasses, Itaca Band i Roba Estesa. Es farà en una hora que permeti als assistents de les mobilitzacions més allunyades d’arribar al centre de Barcelona.

Alguns de la nostra colla ja ens hi hem inscrit i, un any i un cop més, participarem en aquesta jornada reivindicativa.

Us encoratgem a que també vosaltres us hi afegiu. El futur està avui, més que mai, a les nostres mans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada