dilluns, 21 d’agost del 2017

NO TINC POR


Dissabte, 26 d’agost: manifestació unitària i solidaria contra el terror.
La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona convoquen, dissabte 26 d'agost a les 18h, la ciutadania als Jardinets de Gràcia sota el lema “No tinc por”.


Per a mostrar el rebuig als recents atemptats i a la violència i a favor de la pau, l'amor i la solidaritat. La protesta començarà als Jardinets i baixarà pel Passeig de Gràcia fins a arribar a la Plaça de Catalunya

ALGUNS DE NOSALTRES TAMBÉ HI SEREM !




3 comentaris:

  1. A mi em costa moltíssim anar a la manifestació que també estaran el Preparado i tots els indesitjables que el rodejaran.
    Ho sento però així es.

    ResponElimina
  2. Segons en Jose Oneto, ahir, al seu diari digital "República de la ideas" https://www.republica.com/viva-la-pepa/2017/08/21/la-cup-consigue-el-control-de-la-manifestacion-del-26-a/:
    "... Si el Rey quiere estar presente en la manifestación del sábado, tendrá que ir, junto con Rajoy y algunos de sus ministros, entre los manifestantes con el riesgo que eso supone para la seguridad. Con lo que, lo más probable, es que no puedan asistir y la manifestación se convierta al grito de ”No tenim por”, en el eslogan que ya los independentistas, especialmente los de la CUP, han adoptado para defender el referéndum del 1 de octubre y hacer frente a la posible replica judicial que dé el Gobierno. Seria además, un inicio de la campaña a favor de la consulta que serviría, al mismo tiempo, para empezar a calentar la Diada del 11 de septiembre. Y así, “No tenim por”, “No tenim por”, hasta el mismo 1 de octubre..."

    Els de casa i jo mateix -tot i comprenent els teus recels, Carles- no hi anirem pels qui, presumiblement es veuen obligats a anar-hi pel seu càrrec o per a sortir a la foto... que, per un altre costat, ens importen ben poc. Hi assistirem per a fer costat, reconèixer i agrair públicament la gran feina feta, en aquests malaurats atemptats, pels Mossos d’Esquadra, les Policies Municipals, els Serveis d’Emergència, els Equips Hospitalaris i molts ciutadans anònims... que –aquests sí- ocuparan la capçalera de la manifestació i per a mostrar al món el nostre rebuig a aquestes injustificades accions i la ferma solidaritat amb totes les víctimes, els encara ferits i els seus familiars.

    Crec que un cop més, com en moltes altres ocasions, la ciutadania tenim de fer sentir -a la societat i al món- la nostra veu, que “no els tenim por” i la nostra solidaritat.

    Aquest és el meu parer i dels de casa; per això –respectant totes les opcions- nosaltres sí hi anirem.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. L'enemic no es deixa portar per les emocions i mai dorm.
    Jo no hi aniré.

    ResponElimina