divendres, 1 de setembre del 2017

11 DE SETEMBRE DEL 2017


LA DIADA DEL “SI”

O, com diu en Carles, “LA DIADA MÉS IMPORTANT DE LA NOSTRA VIDA”... Per la seva transcendència –és a dir, importància considerable- i per la proximitat amb l’ 1 d’ Octubre, així és.

L’any passat concloíem la cronica de la manifestació de la Diada amb els següents mots: ... Ara cal que tothom, especialment els polítics, "es posin les piles". Els propers mesos és l'hora de prendre decisions. No s'hi val a badar.

Pensem que la majoria dels nostres polítics i parlamentaris, fidels al clam popular, així ho han fet... han complert !!!. Ara som nosaltres el qui no podem fallar !!!. Ens hi juguem molt !!!: el futur, lliure i sobirà, del nostre poble.

Cal que aquest 11 de Setembre la concentració que es fa a Barcelona sigui un gran èxit de participació. Que tothom pugui comprovar la ferma determinació dels catalans en poder votar el proper 1 d’ Octubre. En qualsevol de les diferents opcions –això és democràcia- tot i que nosaltres desitgem i volem que guanyi el “si”. Per això, també, anomenem aquesta jornada com la "Diada del SÍ”.

La manifestació de l' Onze de Setembre d’ enguany, promoguda per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’AMI, prendrà la forma d' una creu gegant -el símbol +, “de sumar"- dibuixada pels manifestants a l'encreuament entre el Passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona; allargant-se cadascun dels seus “braços” –amb diferents “trams”- cap a la “muntanya”, el “mar”, el “Besos” i el “Llobregat”.


Alguns de nosaltres, per a facilitar-ne l’organització, ja ens hem anat “inscrivint” –en funció de llur preferència- en diferents trams; així uns ho han fet al Tram 110,  d’altres al Tram 407... segur que, inscrits prèviament o no, serem molts els de la colla que farem cap a la manifestació.

Podeu veure les inscripcions, actualitzades, dels diferents trams -si estan molt plens o no- clicant damunt l'enllaç:  
https://si.assemblea.cat/index.php/ca/trams


  • ·         La "Diada del Sí" començarà a les 17.14. 

  • ·      Els organitzadors demanen d’anar a la mobilització amb una samarreta qualsevol, preferentment, diuen, "la que t’ha portat fins aquí (d’anteriors 11 S, entitats, causa preferida, club esportiu…)".

  • ·         Demanen que a les 16.00 tothom sigui ja al seu tram.

  • ·         I entre les 17.00 i les 17.14, que tothom es canviï la samarreta per la de la Diada d’ enguany, de color groc fluorescent fàcilment identificable des de l’aire.


Us ho expliquem en aquest vídeo:


Animeu-vos, no podem faltar-hi !!! Aquest cop no podem fallar !!!.

Continuem en contacte.


Una abraçada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada