dissabte, 16 de desembre del 2017

3er ESMORZAR DE FORQUILLA



AVIAM NOIS..., TENIU JA CLAR AIXÒ DEL VOT ?

Des del 2on ESMORZAR DE FORQUILLA, que varem fer el mes de juny, ha passat prou temps i esdeveniments com per a convocar-ne un altre. El lloc triat ha estat un indret ja conegut per molts de nosaltres: La Bodega Pàdua del barri de Farró, un barri menestral, popular i un pel revolucionari de Sant Gervasi a tocar de Gràcia.

Hi hem anat sovint a fer-hi el vermut, un “vermut anticrisi” – acompanyat d’olives, patates fregides, seitó o anxova- que ofereixen a un preu veritablement de “crisi”. D’aquesta endèmica crisi que, sembla, no superarem mai... 

Avui, 14 de desembre però, hi anem una mica abans, a les 10 del matí, amb l’ intenció d’esmorzar-hi. El vermut, si és el cas, ja vindrà desprès.

Ens hem donat més temps per a poder -amb voluntat de servei i sense cap afany de fer proselitisme... he,he- comentar i analitzar les diferents opcions electorals davant la convocatòria d'eleccions del proper 21 de desembre. Tots som “de la mateixa corda” per tant el debat es centra, únicament –davant la manca d’una única llista unitària de l’ independentisme- sobre quina de les tres candidatures clarament sobiranistes que es presenten, és la que hom aconsella triar i votar... 

Xerrem i xerrem -fins i tot, amb una certa passió- però pel que sembla,  més o menys, tots tenim ja decidida la papereta que posarem a l’urna... Confidencialment i sense –penso- trair la llibertat ni intimitat de ningú, el cronista asseguraria –pel caire que ha anat prenent la conversa- que dues seran les opcions, majoritariament, triades: La Llista del President i ERC. 

Hem parlat de política, tal i com l’actualitat mana, però també -com el cos i l'hora ens demanava- hi hem esmorzat. La Bodega Pàdua te una bona carta de propostes –a més del menú de migdia- per a tots els moments del dia. Mireu, mireu.

Per ampliar cliqueu damunt la imatge



Nosaltres ens hem decantat pels entrepans, el “cap i pota amb cigrons” i –ja que parlem de política i politics- els “peus de ministre guisats”...  Això si, en Llorenç, que acaba de venir de Brussel·les, ens recomana que tastem la cervesa “Leffe”...  


Rematem la trobada amb els preceptius cafès, cigalons, perfumats i carajillos... acompanyats d'uns fruits secs i uns "roscos de vino" gentilesa de la casa; deixant per un altre dia el vermut.

Aquí teniu una petita mostra gràfica de la trobada. Algunes cares, que semblen, de preocupació no son indicatiu de cap mal presagi electoral... només la seriositat amb la que hem tractat el tema... he, he. Si haguéssim fet fotos mentre menjàvem... segur que els rostres serien uns altres !!!


Cap i pota amb cigrons


Peus de porc guisats


Bona votació, bons resultats (esperem i confiem) i als qui no tinguem l’oportunitat de fer-ho al dinar de demà –dia 15-, unes molt BONES FESTES DE NADAL !!!

Una abraçada.

Fotos.- Jaume i Enric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada