dissabte, 26 de maig del 2018

CRIDA A LA PAELLA D'ESTIU 2018



PAELLA D’ESTIU 2018

Com ja és tradició –iniciàrem aquesta bona costum l’any 2015-, poc abans de que l’estiu astronòmic comenci amb el solstici (al nostre hemisferi pels voltants del 21 de juny) ens aplegarem, tot sentint la fressa i fresca del mar, al voltant d’unes paelles.

Paella 2015
Paella 2016
Paella 2017

Lloc .-
També, com ja tenim per costum, el lloc triat serà els Banys Lluís de Sant Pol de Mar. Un indret, a ran de mar, relativament còmode d’anar i on fan els arrossos -i d’altres menges- amb força encert.

La paella, de peix, de la casa. Per les llimones,
sabem que és per a quatre persones.
Arròs negre. Per a dos persones.

Dia i hora.- El dia que hem decidit és el proper divendres 15 de juny i l’hora assenyalada per al toc de corneta que donarà pas a l’àpat, serà a 1/4 de tres de la tarda (l’organitzador a parlat amb els de Banys Lluis per a preguntar a quina hora, com molt tard, ens podrien començar a servir el dinar i li han contestat que, tractant-se d’un grup tant gran i en aquesta època de forces clients, tindrien de començar a servir-nos, com a màxim, a les 14h 15’).

Pressupost.-  Com cada any, proposem fer el dinar a base d’un primer plat a triar del menú diari (amanida, navalles, cloïsses, verdures a la brasa, peixet fregit,...) i de segon, la paella de peix “de la casa” que te un petit suplement sobre el preu del menú però, ja ho sabeu, val molt la pena. Si algú no vol “paella”, evidentment pot triar qualsevol altre plat que li vingui més de gust... només faltaria !!!. El preu que estimem, per l’experiència de l’any passat, amb cerveses “a la recepció”, primer plat, “paelles” de peix o d’arròs negre, vi, aigua, postres i cafè (amb l’IVA inclòs) és d’ entre 22 i 25 euros per persona.

Alguns primers del menú:







Torrada amb escalivada i anxoves

Desplaçament fins a Sant Pol de Mar.- Una de les avantatges que te anar a dinar als Banys Lluís és que s’hi pot anar i tornar en tren. 

Aquesta serà l’opció que, ben segur, triarem la majoria. Agafar els Rodalies Renfe de la línia R1 amb trens des de les estacions de Sants, Plaça de Catalunya, Arc del Triomf, Clot-Aragó, Cabrera o Premià de Mar pràcticament cada 20’. El temps del recorregut, des de Barcelona fins a Sant Pol, és d’ aproximadament 1 hora. Els qui hi vulguem anar plegats, ja anirem quedant per tal d’agafar el mateix tren (n’hi ha un, per exemple, que surt de l’estació de Renfe de la Plaça de Catalunya a les 12h 51’ i arriba a Sant Pol a les 13h 54’ ).
Penseu a utilitzar la Targeta Daurada de RENFE pel descompte. Evidentment, qui ho desitgi o li vagi més be pot anar-hi en cotxe mirant d’aparcar a la Nacional II, passat Sant Pol en direcció a Girona, a l’alçada del restaurant.

Inscripcions.- Aquell/es, que encara no ho heu fet i no us ho voleu perdre, podeu confirmar la vostra assistència, contestant al correu de la CRIDA  A “LA PAELLA 2018” (que ja us hem enviat) o contactant amb en Josep Mª que és l’organitzador de la trobada, fins el vespre de dijous dia 7 de juny, per a poder confirmar al restaurant els qui finalment serem.

Una abraçada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada